Život na vagi

Ivan i Magdalena napustili show, Mario optužio Marka i Alena da samo glumataju!

Vaganje se nastavlja, a posljednji par koji mora stati na vagu su Marijo i Petar.

RTL
2018-10-24 23:12

Marijo je na prethodnom vaganju imao 123 kg, a sada ima 5,3 kg manje. Petar je ostvario još bolji rezultat. Od zadnjeg ciklusa je skinuo čak 6,6 kg. Ukupno su njih dvojica izgubili 4,7% tjelesne mase i tako zasjeli na vrh liste, što znači da su Magdalena i Ivan par koji napušta show jer im nije pomogao ni kilogram prednosti koji su dobili u malom izazovu.

Magdalena je u show došla sa 113,8 kg, a odlazi sa 90,9 kg, dok je Ivan u show došao sa 152,9 kg, a sada ima 116,8 kg.

Ivan je čitao svoje pismo obećanja u kojem je napisao da se debljati počeo kada je počeo raditi i kada je zanemario treninge. U show se prijavio kako bi mogao biti uz svoju obitelj i kako bi drugima mogao biti primjer. Sve to čitao je uz suze, a njegovo pismo raznježilo je i druge kandidate.

Nakon što su ih vatrogasci upoznali s osnovnom opremom, koju svaki profesionalac mora imati kad izlazi na intervenciju, kandidati su krenuli s upoznavanjem prostorija u kojima će boraviti sljedećih dana.

Kandidate je posjetila Marijana Batinić kako bi ih obavijestila da ih čeka mali izazov. Zadatak je odjenuti vatrogasno odijelo i svu dodatnu opremu prema svim pravilima, a tek nakon toga krenuti u novi zadatak. Nagrada je videopoziv s voljenima, ali na taj poziv ima pravo samo jedan član para i o tome odlučuje sam par. Nakon što odjenu odijelo kandidati će morati proći kroz podrum i krenuti u osvajanje vatrogasnog tornja, na čijem vrhu moraju podignuti mlaznicu.

Josipa i Biserka su prvi par koji kreće u osvajanje tornja, ali Josipa zadatak nije shvatila nimalo ozbiljno te je sve obavljala jako sporo. Alen i Marko su, baš kao i njihove prethodnice, imali najviše problema s odijevanjem. Miro i Mario su svoj zadatak riješili dosta jednostavno, ali je veći problem to što se njih dvojica očigledno ne slažu najbolje mada nijedan to ne želi otvoreno priznati. Irena i Domagoj su imali problema sa snalaženjem u labirintu, ali su ostatak riješili bez većih muka. No dobili su zamjerku što su se razdvojili jer je Domagoj bio puno brži od Irene i nije je čekao. Luka i Nina su bili posljednji par koji je izvršavao zadatak. I oni su se mučili s labirintom, a na kraju je Luka bio puno brži od Nine, što su im ostali kandidati naveli kao zamjerku.

Najbrži par su bili Nina i Luka, ali zbog nepoštivanja svih pravila, a to je da nisu u paru došli na vrh tornja, nisu dobili nagradu. Na kraju su ipak nagradu osvojili Marko i Alen, koji su imali najbolje prolazno vrijeme nakon Luke i Nine, a uz to su sve napravili po pravilima.

Pobjednici su odlučili da bi svoj videopoziv ipak dali Bari jer je Marko već bio vani i vidio je svoje, a Alen je rekao da može još izdržati bez voljenih te vjeruju da bi taj poziv ipak najviše koristio Bari.

Marijo je zvao svoju obitelj – suprugu, djecu i roditelje, što je bilo jako emotivno i nije uspijevao zadržati suze.

Novu epizodu "Života na vagi" pogledajte već sutra u 21 sat na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.