Život na vagi

Ivan nakon ispadanja: 'Nisam bio toliko šokiran rezultatom na vagi jer sam se povrijedio na jednom...

Ivan Jakubovski bio je jedan od najvećih favorita crvenog tima, a u show je ušao sa 241,9 kilograma!

RTL TV
13.11.2019 10:23

Iako je očekivao da će mu vaga nakon posljednjeg ciklusa pokazati nekoliko kilograma manje, uslijedio je šok - Ivan je bio pola kilograma u plusu!

Kako je crvena linija, a ne tim, odlučivala o ispadanju, Ivan je svojim najlošim rezultatom napustio 'Život na vagi', a mi smo razgovarali s njim nakon ispadanja.

"Jako sam se razočarao, ali nisam bio toliko šokiran jer sam se povrijedio na jednom treningu i nisam mogao dalje trenirati. U tom trenutku sve se odvijalo jako brzo i nisam bio svjestan da idem kući, ali onda sam shvatio da ja u tom showu više nisam da bih ispunio želju svojima nego da promijenim svoj život i da je meni do toga stalo", rekao je Ivan.

Samo nekoliko trenutaka prije kobne vage Ivan je komentirao kako mu je tjedan bio izvrstan, posebno zbog toga što mu je u posjet došao sin Martin. "U ovom ciklusu kod mene su se dogodile mnoge promjene, na treninzima sam počeo trčkarati, a to nisam radio posljednjih 15 godina. Naravno, tu je i posjet mog djeteta, koje mi je vratilo motivaciju i želju za daljnjim treningom i napretkom. I pismo supruge također mi je poboljšalo tjedan! Meni je moj sin uvijek bio i bit će najveća motivacija i susret s njim povećao mi je želju i motivaciju da idem naprijed", kaže kandidat koji još uvijek ima šansu u Grawe noćnom maratonu ostvariti priliku da bude tajni finalist showa.

"Naravno da ću nastaviti vježbati i moj je cilj skinuti što više kilograma i osjećati se boljim. U ovih sedam ciklusa moj život se počeo mijenjati, počeo sam prihvaćati nove životne navike i mijenjati život iz korijena. Naravno, to je još uvijek kratak rok, ali je jako dobar temelj za ono što tek slijedi. I puno se zahvaljujem Martini, Edi, Maji i cijeloj produkciji na ovome što su mi do sada omugućili", iskreno je rekao.

Osim što je izgubio trideset kilograma, Ivan je stekao i nove prijatelje. "U showu sam se sprijateljio sa svim kandidatima i da sam sam birao društvo, ne bih izabrao bolje! A ako bih morao birati samo jednog, to bi bio Marino, koji mi je bio cimer pa samse s njim uspio nešto više upoznati. Prihvatio sam ga kao mlađeg brata i mislim da je to prijateljstvo za cijeli život", kaže Jakubovski.

A tko je za njega najjača karika u crvenom timu? "Moje mišljenje je da je to Roko jer je jedino on od prvog dana bio fokusiran na treninge i prehranu i davao je 150 posto sebe. Bilo je tu, naravno, još kandidata, ali je on taj koji se izdvojio i skidam mu kapu za sve što je učinio. Samo naprijed, Roko!", poručuje Jakubovski.