Život na vagi

Ivana i Ljube napustile show, a Josip dobio imunitet

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' došlo je vrijeme da plavi tim eliminira čak dvoje ljudi iz svoje ekipe.

Press
04.12.2017 21:45

Mladen je taj koji se našao ispod crvene linije, ali budući da ima imunitet, on je spašen, dok se ispod žute linije nalaze Ivana, Siniša i Ljube, a kandidati moraju odlučiti kojih dvoje odlaze kući.

Život na vagi, Ljube

Ivana je odlučila napisati Ljube i Sinišu , Ljube je napisala Ivanu i Sinišu, Siniša je napisao Ljube i Ivanu. Jelena je odlučila izbaciti Ivanu i Sinišu, Dorian Ljube i Ivanu, Manuela također, kao i Paško. Mladen je napisao isto Ljube i Ivanu i time presudio djevojkama. 'Žao mi je i teško, ali ide kući djeci pa će meni biti lakše ostati', komentirao je suprug Goran Ljubin odlazak.

Mladen je nakon pet godina na sebe obukao bokserice, a Josip je obukao traperice koje su skoro spale s njega. Josip je oduševljeno na sebe obukao košulju i traperice u koje također nije mogao stati pa su tako na kraju svi zajedno i zapjevali od sreće.

Nakon završetka izazova, svi su su nahrlili prema stolu ne bi li kušali kulen i hamburgere, jedino je Jelena bila suzdržana komentirajući da ne može vjerovati da su ostali tako lako pokleknuli.

Hoće li unos dodatnih kalorija nekoga koštati izlaska iz showa, gledatelji će saznati u narednim epizodama na RTL-u.