Život na vagi

Ivana ima 113 kg, a u 'Životu na vagi' ima jasan cilj: 'Zamišljam sebe kao osobu koja može odjenuti sve...

Ivana Radoš dolazi iz Vinkovaca, po zanimanju je čistačica, a ima 113 kilograma.

RTL.hr
2022-09-14 09:00

Za pet godina želim voljeti svoje tijelo!" samouvjereno kaže majka četvorice sinova, čiji su problemi s kilogramima i počeli zbog njezinih trudnoća. U prvoj sam se trudnoći udebljala više od trideset kilograma, u drugoj dvadeset, u ostale dvije dobila sam nešto manje, ali to je bio glavni problem", otkriva Ivana Radoš koja obožava svoju djecu, ali da nešto može promijeniti u životu, sada je sigurna da ne bi toliko jela dok je bila trudna zato što joj jako smeta što se ne može igrati sa svojim sinovima koliko želi. Zbog njih i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija", kaže Slavonka te dodaje : Ponosna sam majka četvorice sinova! Naš jedan dan poslije 'Života na vagi' zamišljam tako da smo zajedno, da se smijemo i da radim s njima sve što zamislimo a da se ne umorim prije njih".ž

Pročitajte još
Treneri iz 'Života na vagi': 'Uvijek ćemo pamtiti Gorski kotar jer su kandidati upravo ovdje, usred...

'Suprug mi je najveća podrška'

Upravo oni, ali i suprug su joj najveća podrška u ovom procesu. Moja je najveća podrška i najbitnija osoba u svemu ovome moj suprug koji mi je sve omogućio da se prijavim i odem u 'Život na vagi' jer nije lako ostaviti djecu, ali sam znala da uz njega neće biti nikakvih problema i briga", rekla je.

Ivana je i sama pokušavala izgubiti kilograme; i s vježbanjem i s dijetama; no uvijek je to bilo bezuspješno. Dijete bih uvijek držala nekih mjesec dana i onda bih ili brzo izgubila volju ili ako bih i postigla neki dobar rezultat, odmah bih se opustila i kilogrami su se brzo vraćali. Kad je o vježbanju riječ, probala sam, ali kratko, jedno mjesec dana - hodanje i malo teretana, ali isto nije uspjelo", iskreno kaže i otkriva da će ovaj put biti ustrajna u svom cilju jer se želi naučiti hraniti zdravo kako i njezina djeca ne bi jednoga dana imala problema s kilogramima.

Ivana Radoš Kruškić
Ivana Radoš Kruškić FOTO: RTL

'Zamišljam se kao fizički aktivnu osobu'

Ivana za sebe kaže da je vesela, otvorena, emotivna, voli pomagati drugima, baš kao i njezina uža i šira obitelj s kojima je jako povezana i koji su uvijek uz nju. Moji su me ukućani pokušali motivirati, pogotovo sad. Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi..., svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim", kaže Ivana.

Zamišljam sebe kao fizički aktivnu osobu, koja nije nervozna i koja uživa u životu sa svojim dečkima. I, naravno, da mogu sve odjenuti sve što poželim", otkriva naposljetku Ivana kojoj je želja bila prijaviti se u show još od treće sezone!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.