Play ponuda
Play ponuda
'ŽIVOT NA VAGI: IZAZIVAČI!'

Izazivač i bivši rukometaš Boris Fućak ima 32 godine i 155 kilograma: 'Nakon što sam prestao s treninzima kil...

Kandidati koji nisu ušli u timove trenera Maje i Ede u 'Životu na vagi' na putu prema kući presrela je Sanja Žuljević te im otkrila da idu u 'Život na vagi: Izazivači' te će biti na tajnoj lokaciji i dobiti priliku za odlazak u finale!

RTL.hr/ 29.9.2022. u 20:00
Play ponuda

Bivša trenerica i voditeljica showa 'Život na vagi', poznata po svojem tough love pristupu, Sanja Žuljević objasnila je kandidatima da nisu izbačeni zato sto su bili najslabije karike, nego zato što su prepoznati kao potencijalni izazivači. Njezin je tajni zadatak da ih pripremi za povratak u glavnu kuću, kada ostali kandidati to najmanje očekuju. Sanja ih odvodi na tajnu lokaciju u Sinj, gdje ih očekuje prvo vaganje i suočavanje s brojkom na vagi, ali i prvi trening koji će pokazati od čega su kandidati sazdani.

Jedan od izazivača je Boris Fućak koji dolazi iz Rijeke, otac je dvoipolgodišnje kćerkice, radi u skladištu, a ima 155 kilograma.

Bivši rukometaš

Borisova prekretnica za prijavljivanje u show dogodila se nakon jednog tuluma, kada je s prijateljima zaključio da je došlo njegovo vrijeme da se prijavi u 'Život na vagi', i tako je, kaže, i učinio. Debljati se počeo otkako je prestao trenirati rukomet. „Nakon što sam prestao s treninzima kilogrami su otišli u nebesa. Slomio sam ruku i nisam više mogao trenirati i tako sam se počeo debljati“, prepričava Boris kad su počeli njegovi problemi te dodaje kako je u 45 dana uspio dobiti čak 30 kilograma! Bez obzira na kilažu, mladi Riječanin trudi se ostati aktivan i ima zanimljiv hobi tako da je već dvanaest godina član Halubajskih zvončara!

Boris naglašava kako je u nekoliko navrata pokušao i sam smršavjeti, ali nije bilo većeg uspjeha. „Krenuo sam u teretanu, ali to je kratko trajalo, a tako je zapravo bilo i s dijetama - jednostavno nije bilo učinkovito“, otkriva Boris kojem su njegova mama, supruga i prijatelji najveći motivatori i podrška u njegovoj borbi skidanja kilograma.

Pogledajte video!

Image

Život na vagi - nova sezona

natjecateljska emisija
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Voditelj
Marijana Batinić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLASAJTE

ANKETA Pet parova ostalo je u kući 'Superpara'. Tko vam je favorit?

Play ponuda

Više s weba