Život na vagi

Izazivač Jure ima 152 kilograma: 'Prekretnica je bila to što sam otrčao 30 metara i pojavile su mi se...

Kandidati koji nisu ušli u timove trenera Maje i Ede u 'Životu na vagi' na putu prema kući presrela je Sanja Žuljević te im otkrila da idu u 'Život na vagi: Izazivači' te će biti na tajnoj lokaciji i dobiti priliku za odlazak u finale!

RTL.hr
30.09.2022 16:30

Bivša trenerica i voditeljica showa 'Život na vagi', poznata po svojem tough love pristupu, objasnila je kandidatima da nisu izbačeni zato sto su bili najslabije karike, nego zato što su prepoznati kao potencijalni izazivači. Njezin je tajni zadatak da ih pripremi za povratak u glavnu kuću, kada ostali kandidati to najmanje očekuju. Sanja ih odvodi na tajnu lokaciju u Sinj, gdje ih očekuje prvo vaganje i suočavanje s brojkom na vagi, ali i prvi trening koji će pokazati od čega su kandidati sazdani.

Jedna od četiri kandidata je i Jure Erceg Madžarac dolazi iz Splita, trenutačno je nezaposlen, a ima 152 kilograma.

Pročitajte još
'Život na vagi: Izazivači!' - Nakon 'otmice' izbačeni kandidati stali na vagu te odradili prvi trening po...

Nakon jedne ture trčanja Jure je shvatio kako je sad krajnje vrijeme za promjenu životnog stila i prijavu u 'Život na vagi'. Prekretnica je bila to što sam u svibnju otrčao trideset metara i pojavile su mi se 'televizijske smetnje' ispred očiju. Tada sam rekao da je vrijeme za drastične promjene", objašnjava Splićanin koji bi, osim trčanja i ostalih aktivnosti, ponajprije volio moći raditi na svojoj barci, kao i otići kući iz emisije s novčanom nagradom. Mladi Splićanin priznaje da je odmalena punašniji.

Prvo je bilo tako da sam na deset kilograma dobivao deset centimetara, što je bilo u redu sve dok nisam samo prestao rasti, a nastavio dobivati po deset kilograma, i tako sve do 150!" kaže Jure koji je sam pokušavao skinuti dobivene kilograme, ali bi se uvijek vratili. Jednom sam se posvetio vježbanju i u šest mjeseci izgubio 30 kilograma, ali to nije bilo održivo s keto dijetom i sve se vratilo", objašnjava. Na promjenu nabolje kaže kako su ga motivirali baš svi dragi ljudi u njegovu životu - od prijatelja do obitelji! Uglavnom su to izvodili suptilno, tipa: Idemo na izlet", otkriva Jure kojem je mama najveća podrška na novom, zdravijem životnom putu.

Tko će biti vođa tima izazivača, a tko najslabija karika, pogledajte u posebnom izdanju showa 'Život na vagi': Izazivači' svaki petak samo na PLAY Premiumu.