Život na vagi

Izazivačica Lea ima 35 godina i 140 kilograma: 'U 'Život na vagi' prijavio me tata, a ja želim vidjeti...

Kandidati koji nisu ušli u timove trenera Maje i Ede u 'Životu na vagi' na putu prema kući presrela je Sanja Žuljević te im otkrila da idu u 'Život na vagi: Izazivači' te će biti na tajnoj lokaciji i dobiti priliku za odlazak u finale!

RTL.hr
30.09.2022 20:00

'Bivša trenerica i voditeljica showa 'Život na vagi', poznata po svojem tough love pristupu, Sanja Žuljević , objasnila je kandidatima da nisu izbačeni zato sto su bili najslabije karike, nego zato što su prepoznati kao potencijalni izazivači. Njezin je tajni zadatak da ih pripremi za povratak u glavnu kuću, kada ostali kandidati to najmanje očekuju. Sanja ih odvodi na tajnu lokaciju u Sinj, gdje ih očekuje prvo vaganje i suočavanje s brojkom na vagi, ali i prvi trening koji će pokazati od čega su kandidati sazdani.

Jedna od njih je i Lea Mundžar dolazi iz Velike Kosnice pokraj Zagreba, a po zanimanju je kozmetičarka i ima 140 kilograma.


'Bila sam na dijeti dva puta'

Lea je punašnija od svoje treće godine pa se, priznaje, i ne sjeća da je ikad izgledala drugačije. U 'Život na vagi' prijavio me tata, a ja želim vidjeti mogu li ja to izdržati", iskreno kaže Lea koju su tijekom školovanja maltretirali vršnjaci. Iskreno priznaje da je u životu možda dvaput bila na dijeti; i to jednom u sedmom razredu osnovne škole, kada je uspjela skinuti 15 kilograma, ali to nije bilo dugog vijeka. S nesretnom zaljubljenošću izbacila sam večeru iz menija, odnosno, nisam stizala jesti i tad sam tijekom godinu dana skinula 26 kilograma! Došla sam na 80 i stvarno sam se dobro osjećala", prisjeća se Lea. Njezini ukućani, obitelj i prijatelji neprestano je motiviraju na promjenu životnih navika nabolje, no ona je to, priznaje, dosad uspješno ignorirala iako svuda oko sebe nailazi na potporu njoj dragih ljudi. Najveća su mi podrška svi moji bližnji; od roditelja, brata, dečka... I svi bi oni jako voljeli da zbog svog zdravlja skinem kilograme", rekla je Lea.

vođa tima izazivača, a tko najslabija karika, pogledajte u posebnom izdanju showa 'Život na vagi': Izazivači' svaki petak samo na PLAY Premiumu.