Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ne propustite u 20 sati, na RTL-u!

Krolin imunitet nestao: Je li čokoladice pojeo ili poklonio?

Na redu je još jedan Veliki izazov.

Image
Press/ 2.5.2017. u 12:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marijana Batinić obavještava kandidate da će igrati nogomet uz brdo. Svaki kandidat ima svoj gol na vrhu brda, a pobjednik je onaj koji prvi uspije zabiti pet golova. Nagrada je po običaju primamljiva – jedan kilogram manje na idućem vaganju.

Slijedi trening koji vodi Sanja i koji će trajati više od dva sata, a Leonardu pripada čast zagrijavanja ekipe. Kako još uvijek traje tjedan u kojem je kandidatima obećan poziv od obitelji, neki će imati priliku porazgovarati s voljenima.

Kandidati se i dalje vesele osobnim transformacijama pa će se Darjan i Leo uvjeriti u gubitak suvišnih kilograma isprobavajući traperice koje su nosili prije ulaska u kuću. Slijedi vaganje pa će dame Ana i Gabi, ne bi li upotpunile dojam, nabaciti frizuru i šminku te oduševiti sve.

Na vaganju Marijana Batinić najavljuje crvenu liniju, što kandidati prihvaćaju s olakšanjem jer ne moraju prolaziti kroz još jednu eliminaciju. Marijana Batinić traži Krolu da pokaže čokoladni imunitet koji je osvojio na iskušenju, ali on ga nema. Je li ga pojeo, poklonio? I hoće li zbog toga ostati bez imuniteta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Finalni tjedan „Života na vagi“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRIČA KAO ŠPANJOLKA

Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba