Život na vagi

Jelena osvojila videopoziv, iskoristila ga da prijateljici čestita rođendan

Nakon pobune kandidata da im nema Destri te da zbog toga neće moći skinuti 40,7 kilograma, ona je došla na vaganje, ali je njezina vaga pokazala 0,3 kg više pa tako nisu uspjeli ostvariti cilj.

RTL
29.11.2017 21:47

Destri je zbog odustajanja izgubila pravo i na imunitet koji je imala, što je značilo da definitivno napušta show, i to 11,3 kg lakša nego što je ušla.

Kandidati su u vojarni ostvarili loše rezultate te ih je po povratku u kuću zatekla neočekivana situacija – ostali su bez namještaja. Do sljedećeg vaganja moraju izdržati u tim uvjetima s tim da će imati mogućnost vraćati stvari koje im najviše nedostaju. Najviše ih je šokiralo što nemaju pristup teretani, a moraju smisliti treninge kojima će i dalje gubiti kilograme.

Kandidatima je sve teže kuhati bez ikakvog pribora pa su dobili zadatak da dva muška kandidata očiste kuhinju kako bi dobili pribor natrag. Na kraju su se Paško i Mladen javili da će čistiti, što je iznenadilo ostale jer su njih dvojica poznati po tome da najmanje sudjeluju u kućanskim poslovima.