Život na vagi

Jelena Putnik: 'Kike i ja gotovo svaki dan zajedno treniramo!'

Da ih danas sretnete na ulici ne biste vjerovali kako bivše natjecateljice showa Život na vagi" izgledaju...

Press
09.09.2018 18:00

Jelena Putnik i Kristina Čopec bivše su natjecateljice showa Život na vagi", koje su odmah nakon izlaska iz kuće nastavile zajedno trenirati. Dok je Jelena u kuću ušla sa 112,9 kilograma, a izašla sa 67,7 kilograma, Kike je u kuću ušla sa 104,7 kilograma, a izašla s 94,6. Osim što obje natjecateljice ne mogu stati s treniranjem, otkrivaju nam kako i koliko im je život sada drugačiji.

Kike i ja treniramo gotovo svaki dan – bilo u dvorani ili u prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice", govori simpatična Jelena. Što se tiče kilaže, nismo opsjednute vagom, ali imamo svoje ciljeve. Kristina danas ima ispod 70 kilograma, a ja sam uvijek oko 70-73 kilograma! Bitno nam je da smo obje ispod izlazne kilaže", otkriva.

Kada vrte film unatrag, bivše natjecateljice zaključuju da su najponosnije na sebe jer su ostale dosljedne i što su u svoj život uvele zdrave navike.

Naravno, zadovoljne smo i sportskom formom koju smo dostigle jer ipak treninzi koje danas radimo i dalje su kombinacija metaboličkog treninga i treninga s vlastitim tijelom te neizbježnog cardia. A uz to, počele smo voziti bicikl, roniti, plivati i trčati u šumama",

Pročitajte još
Ovako danas izgledaju bivše natjecateljice showa 'Život na vagi'

dodaje Putnik.

Što se tiče hrane, sasvim je normalno da Jelena i Kike ponekad pojedu nešto što je manje zdravo, no i to malo itekako potroše na treningu. Dodaju kako ih hvata nostalgija sada kada znaju da se bliži treća sezona showa Život na vagi".

Naše je putovanje bilo nezaboravno! Upoznale smo divne ljude, ali i naučile ono bitno – da je svaki dan nova borba, a prava počinje nakon izlaska iz kuće jer tek tada osvijestiš koliko si jak i dosljedan!", zaključuju Jelena i Kike.