Život na vagi

Jelena s ljutnjom i u suzama ignorirala pravila igre i ostavila plave bez imuniteta!

Kandidate čeka još jedan veliki izazov – moraju ispiliti drva i napuniti kutiju, a tim koji prvi to napravi, dobit će imunitet. Problem je u tome što je rupa na kutiji poprilično mala pa će kandidati imati posla dok je napune. I tako će se naizgled jednostavan zadatak pokazati kao izuzetno zahtjevan.

Press
05.12.2017 21:46

Jelena je prva otkrila taktiku kako što jednostavnije gurati komade drveta kroz rupu, i to tako da ih je krenula bacati po podu ne bi li se prepolovili. Odjednom su svi plavi počeli samo bacati grede po podu, a unatoč upozorenju da stave naočale, Dorijan ih nije imao te mu je komad drveta uletio u oko.

Prije odlaska na vaganje Goran je dobio priliku vidjeti svoje najmilije, suprugu Ljube i djecu, koji su mu poslali poruke podrške.

Na vaganje nije došao Dorijan zbog ozljede, a Marijana im je najavila da jedna osoba napušta show. Crveni tim je na kraju ipak dobio imunitet, što je stvorilo paniku kod plavih.

Sara je prva stala na vagu i sa svojih 97,1 kg došla na 93,4 kg. Josip je izgubio 2,5 kg te ima 104,1 kg. Goran je izgubio 4,3 kilograma, dok je Tomo smršavio 4,8 kg. Iako su crveni ostvarili super rezultate, nisu bili sretni jer imaju imunitet pa im ti kilogrami ne znače previše i više bi im odgovaralo da su kilograme gubili u sljedećem ciklusu.

Siniša je prvi od plavih išao na vagu. Izgubio je 3,1 kg i sada ima 153,9 kg. Mladen je izgubio 4,2 te je došao na težinu od 105,2 kg. Jeleni je vaga pokazala 3,1 kg manje, a otkrila je i da se osjeća pomalo odbačeno, naročito od muškog dijela svog tima jer je očito smatraju konkurencijom. Manuela je na ovom vaganju ostvarila nešto slabiji rezultat, izgubila je 1,8 kg, što ju je stavilo na posljednje mjesto na tablici. Paško je posljednji išao na vaganje i ostvario je gubitak od 1,5 kg. Dorijana nije bilo na vaganju, ali se ipak prije izvagao te je saznao da je izgubio 3,1 kg. Tako su u eliminacijama završili Paško, Manuela i Siniša.

Tko će na kraju napustiti show, znat će se u srijedu u 20 sati na RTL-u!