Život na vagi

Kandidate 'Života na vagi' dočekat će omiljene delicije, a potom okrutna realnost

'Život na vagi' večeras od 20 sati otvara vrata svoje kuće za 18-ero kandidata koji su se prijavili u RTL-ov show, a koji će im iz korijena promijeniti život.

Press
27.03.2017 13:51

Ana Kovačić, Ante Rukavina, Damir Leskovec, Darjan Zajačko, Davor Bolšec, Gabrijela Crnjac, Hana Sokač, Ivan Krolo, Katarina Rožanković, Leonardo Zirdum, Marin Delaš, Marko Matić, Mirijana Grdić, Nedjeljka Lihtar, Neven Vuljanković, Silvija Lukšić, Vedran Anušić i Vlatka Birač zajedno imaju 2948,1 kilogram što je skoro tri tone. Saznanje o toj cifri šokirat će ih budući da su se mnogi od njih davno prestali vagati, a prvi 'susret' sa svojim kilogramima imat će već večeras, kada će jedno po jedno stati na vagu i usput ispričati i svoju potresnu priču. Niti jedna ta priča kandidate neće ostaviti ravnodušnima, pa tako niti voditeljicu Marijanu Batinić , koja će u jednom trenutku napustiti emisiju ne bi li sakrila suze.

No, ostali ih zato neće skrivati, baš kao ni kilograme koje su nagomilali godinama, a nakon što će otkriti kako i zbog čega su postali pretili te si uvelike narušili zdravlje, morat će se suočiti sa stvarnošću koja neće biti nimalo ugodna. Za to će se pobrinuti treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević , koji će ih tri mjeseca trenirati u izolaciji, a kandidatima će sve postati malo bistrije kada ih podijele u plavi i crveni tim i već prvi dan krenu intenzivno trenirati. I dok će se neki već odmah na početku uhvatiti u koštac sa svojom odlukom da im je danas prvi dan novoga života te odbiti i najomiljeniju hranu koja će ih dočekati na stolu, drugi će pak, svoju 'posljednju' večeru odlučiti iskoristiti do samog maksimuma, što će mnogi od njih komentirati s gnušanjem. Isto kao što će ih šokirati kada pred njih stave stotine kilograma sala koje će morati odnijeti na vagu ne bi li procijenili koliko uistinu kilograma moraju izgubiti.

Teška tri mjeseca su pred njima, no rezultati ne mogu doći sami od sebe, a hoće li 18-ero kandidata biti dovoljno uporno da svoj život promijene na bolje, gledatelji će moći saznati od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati, na RTL-u.