Život na vagi

Kandidati dobili režim prehrane, a nadgleda ih i stručni tim

S obzirom da je show 'Život na vagi' već od prve emisije stekao stotine tisuće gledatelja, pa tako i tisuće pratitelja na društvenim mrežama, mnogi se pitaju što je s kandidatima koji kroz eliminaciju ispadnu iz showa.

Press
28.03.2017 16:00

Njihov put k zdravom življenju ne završava izlaskom iz kuće u kojoj borave. Dapače, to je tek njihov početak! Stručni tim sastavljen od liječnika, nutricionista i trenera brine o kandidatima i kada napuste show. 'Svim kandidatima napravljen je režim prehrane, dali smo im pretplatu za teretanu u njihovom gradu, poslali smo im pakete zdravih namirnica, a oni nama svaka dva-tri dana šalju podatke o svojoj težini te sve informacije bitne liječnicima ne bi li i dalje pratili njihove pomake', objasnila je kreativna producentica Antonija Blaće.

Eliminacijom iz showa svaki kandidat odlazi u sebi poznato okruženje, gdje će nastaviti gubiti kilograme uz apsolutnu podršku cijelog stručnog tima, ne bi li, kada show završi s emitiranjem na televiziji, došao na veliko finale, kada će se posljednji put vagati kako bi se vidjelo tko je od njih izgubio najviše kilograma.

'Ponekad će se činiti da smo prestrogi prema našim kandidatima, no to je samo zato kako bi disciplina, koju nisu imali, postala sastavni dio njihova života. Uostalom, iz škole uvijek pamtiš najstrože profesore jer su puno tražili, ali su puno i dali. Treneri imaju puno iskustva s ljudima sličnih problema i njihove metode su itekako provjerene', kazala je Blaće dodajući da treneri imaju drugačije pristupe treninzima, no rezultati su na kraju jednako zadivljujući.

'Svi su oni postali dio obitelji i čujemo se s njima na dnevnoj bazi. Imaju našu stopostotnu podršku i nitko neće ostati sam', zaključila je Antonija.