Život na vagi

Kandidati nisu sretni zbog izazova s hranom: 'Ovo su najgori dani za nas'

Početak je još jednog dana u 'Životu na vagi', a Anja, Željka i Dalibor pričali su o jučerašnjem vaganju i koliko su zadovoljni svojim rezultatima - Željka je bila posebno sretna, no Dalibor se ponovno žalio na prehranu.

RTL.hr
06.10.2022 11:15

Ne vidim uopće način da počnem jesti povrće. Znam da je to jako loše, ali jednostavno ne ide. I znam koliko bih bio brži i jači, ali ako budete imali priliku mene izbaciti, napravite to. Ne bih volio biti uteg timu zbog hrane", rekao je Dalibor i dodao kako misli da je za njega bolje da pokuša vani. Željka i Anja govorile su mu da neće odustati od njega te kako će kuhati posebno za njega. Meni fale uštipci!" rekao je Dalibor i nasmijao cure, koje su komentirale kako i njima nedostaje neka hrana, pogotovo kruh, kako je napomenula Anja.

kandidati 6. sezone

Pred kućom je natjecatelje čekala nutricionistica Martina kako bi im objasnila mali izazov - iskušenja s hranom, i to njihovom omiljenom! To je krajnje pokvareno i prema nama čak možda bezobzirno, ali i dobro u neku ruku jer je to priprema za ono što nas čeka vani", komentirao je Dominik.

kandidati 6. sezone

Martina im je objasnila da se u izazov ide u paru - iz svakog tima po jedan kandidat te će morati pogoditi koliko kalorija ima jelo koje je pred njima, a kandidat koji bude bliže kalorijskoj vrijednosti koje to jelo ima, osvaja po jedan bod za tim. Drugi kandidat može odabrati hoće li pojesti jelo i biti na nuli ili će odbiti jesti to jelo i zaraditi jedan negativan bod za tim. Kandidat koji bude bio blizu kalorijskoj vrijednosti jela ima još jednu mogućnost - da odabere hoće li pojesti to svoje jelo i osvojiti još jedan bod za svoj tim. Tim koji bude imao najveći broj bodova osvaja dva kilograma prednosti na sljedećem vaganju. Tko je u ondašnjem životu mjerio kalorije i brojao?!" komentirao je Toma, a Anja zaključila: Nakon dva tjedna zdrave prehrane, privlači nas sad to dosta. Ovo su sada najgori dani za nas."

kandidati 6. sezone

Hoće li kandidati odoljeti iskušenjima te tko će biti bolje i u velikom izazovu - ne propustite pogledati večeras od 21.15 u novoj epizodi 'Život na vagi'.