Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŽIVOT NA VAGI

Pogledajte kako su se kandidati borili za svoje mjesto u timu u prvom izazovu: 'Spremna za sebe, za svoj živo...

Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona 'Života na vagi' u kojoj će natjecatelji ući u borbu sami sa sobom; borbu s kilogramima i borbu za novu priliku.

RTL.hr/ 27.9.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čim su stigli pred natjecatelje, u prvoj epizodi 'Života na vagi' ove sezone treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović otkrili su kako su i oni uzbuđeni zbog početka showa, a potom su im objasnili njihov prvi izazov. Pred trenerima je bilo 20 natjecatelja, a svaki je trener trebao odabrati samo osam za svoj tim!

Natjecatelje je to malo obeshrabrilo, ali su komentirali da će dati sve od sebe kako bi baš oni bili odabrani. Prvi veliki izazov bio je spinning program, što su treneri smatrali da je idealna aktivnost za sami početak zato što postoji najmanji rizik od ozljede, a i odmah će znati kako stoje s natjecateljima. Kako je Filip u ovoj sezoni najteži kandidat, njemu je bilo i najteže voziti bicikl, a i ostalima nije bilo nimalo lako.

Dok su neki bili u panici, drugi su se svim silama borili. Takva je bila i prva odabrana kandidatkinja tima trenera Ede. "Spremna za sebe, za svoj život i za svoju djecu!", vikala je.

Pogledajte video!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Život na vagi - nova sezona

natjecateljska emisija
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Voditelj
Marijana Batinić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠIBENIK

Zoran pomaže divljm napuštenim životinjama, a na ranču ima vepra Petra i Petrunjelu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba