Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FINALNI TJEDAN

Kandidati u potpunom šoku nakon što su vidjeli kako su izgledali prije dva i pol mjeseca

Pretposljedneg dana u kući kandidati 'Života na vagi', Darjan, Gabi i Krolo uživaju u doručku te pričaju o tome kako nema šanse da se vrate na staro, a Neven leži u sobi jer mu se upalio zub.

Image
Press/ 3.5.2017. u 21:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Taman mu noga prođe i, eto, sad ga zub boli', komentirala je Gabi.

Uslijedio je trening s Mlinarićem, a svi su pohvalili Lea, koji, iako je stariji, drži tempo mlađih kandidata. Neven je bio razočaran što ne može trenirati jer bi sada trebao gubiti najviše kila, a Mario mu je u sobu došao reći da popodne bar ode na traku.

Nakon treninga u posjet im je ponovno došla Ana Bučević, motivacijski govornik, koja se ugodno iznenadila kada je vidjela koliko su smršavili. 'Došla sam vam kazati koliko ste se promijenili i pokazati vam kako ste prije izgledali. Dovela sam vam važne osobe iz prošlosti!', rekla je Ana te prvo zamolila Nevena da pođe s njom. 

'Pogledaj se u oči i reci nešto lijepo o sebi kako inače motiviraš druge, možeš i sama!', rekla joj je Ana te rekla da treba voljeti sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Leonardo je ostao potpuno zatečen kada je stao uz 'starog sebe'. 'Ostao sam paf, ne mogu vjerovati da sam toliko skinuo!', komentirao je Leo, a Ana je dodala da sad ima čak i trbušne mišiće!

Krolo se nije mogao prestati smijati kada mu je Ana otkrila sliku njega od prije dva i pol mjeseca. 'Ja uopće tog čovjeka ne znam! To je strašno kada vidiš koju si težinu nosio na sebi', komentirao je Krolo, a kada ga je Ana zamolila da sam sebe pohvali, nije se susprezao kao ostali. 'Svaka čast imenjače, to što si napravio je vrhunski rezultat i samo naprijed!', rekao je sam sebi Krolo gledajući se u ogledalo.

Upravo se čita

Image
JE LI MOGUĆE?

Pogledajte što je za nju priredio: Nakon tjedan dana, Mateo je uvjeren da je Monika ta s kojom želi provesti život!

Kada je Ana otišla, kandidati su se vratili u dnevni boravak, gdje su ih dočekali 'kartonski kandidati' od prije dva mjeseca! Smijeha nije nedostajalo. 'Krolo izgleda kao da su ga bumbari ujeli!', smijala se Gabi.

Za razliku od svih, Leo je otrčao lavovski kilometar i pobijedio dok je Krolo bio drugi, a Darjan treći. 'Ovo je prevelik uspjeh za mene i zato mislim da odlazim u finale!', komentirao je Leo. 'Vidim se sigurno u finalu, ja sam i prije nego je počeo show rekao da ću pobijediti i ja mislim da ću održati to obećanje', otkrio je Krolo svoj stav o pobjedi u showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A kojih će troje kandidata sutra postati finalisti showa, gledatelji će saznati u 20.10 sati na RTL-u! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba