Život na vagi

Kandidati u suzama, 'Život na vagi' napustila Maca!

U svom stilu, Maca se od prijatelja oprostila pjesmom

RTL TV
29.11.2019 21:13

Prije vaganja Lidija je otkrila da je jako tužna i ne zna kako će biti na vagi jer joj je prva godišnjica smrti supruga. ''Ne može čovjek nikad zaboraviti, ali se treba naučiti živjeti s tim'', kazala je Lidija dodajući da se u show, s jedne strane, prijavila i zbog supruga. ''Pokušat ću biti hrabra na vaganju radi mog zlata što me gleda odozgor, a i zbog sebe same'', iskrena je bila Lidija.

Došlo je vrijeme za stati na vagu, a večerašnju sudbinu kandidata zapečatila je žuta linija. ''Dva najlošija rezultata koja se nađu ispod žute linije idu u timsku eliminaciju'', objasnila je Marijana.

Prva je na vagu stala kapetanica plavog tima, Maca, koja je skinula 1,4 kilograma i nije uspjela pasti ispod troznamenkastog broja. Sada ima 100,2 kilograma.

Roko je bio sljedeći na vaganju, a vaga je pokazala da je izgubio 1,7 pa sada ima 122,5 kilograma.


Gurki je lakše otkako nije vođa tima

Mirna je na posljednjem vaganju imala 102,7 kilograma, a sada ima 102,7. Julija je bila sljedeća na vaganju, a prije nego je doznala koliko ima kilograma, kandidati su je pohvalili da je skromna osoba koja zaslužuje biti sretna. ''Mislim da se moj život promijenio na gore kada mi je umrla mama, tada sam imala osam godina'', rekla je Julija, što je rasplakalo voditeljicu Marijanu, trenera Edu, ali i kandidate.

Gurka je Marijani otkrio da mu je lakše otkad nema odgovornost kapetana, a s rezultatom od 2,7 kilograma manje na vagi bio je i više nego zadovoljan pa sada ima 142,45 kilograma.

Marijana je upitala Ivana zašto slabo jede, a on joj je rekao da ne voli morsku ribu. ''Kao malo dijete, ne može jesti ribu. Pa nađi zamjenski obrok!'', rekao je Edo. Ivanu je vaga pokazala da je izgubio 2,8 kilograma, sada ima 191,4. ''Mislim da sam učinio odličnu stvar jer sam skinuo sveukupno 50 kilograma. Ja sam zadovoljan'', rekao je Ivan.


Sara nije bila presretna svojim rezultatom

Lidija se nadala da će pasti ispod 90 kilograma, no nije uspjela – vaga joj je pokazala da je skinula 0,9 kilograma, što znači da sada ima 91,5 kilograma. ''Što je tu je, minus je, nema veze što je tako, mali'', komentirala je Lidija.

Marino je sljedeći stao na vagu, a ona je pokazala da sada ima 128,7 kilograma, što je 2,5 kilograma manje od prošlog vaganja. Odmah nakon njega na vagu je stala Sara, koja nije bila zadovoljna rezultatom od 1,5 kilograma manje. Sara sada ima 107,5 kilograma. ''Prošli ciklus sam stvarno rasturila i iznenadila samu sebe, ovo mi je bilo očekivano, da ću imati slabi rezultat'', rekla je Sara dodajući da su joj se noćne more ostvarile.

Na kraju je crveni tim pobijedio na vaganju skinuvši sveukupno 9,8 kilograma, dok je plavi tim izgubio 7,1 kilogram i morao je donijeti odluku tko će ga napustiti.


Maca se oprostila pjesmom

Maca i Sara bile su ispod žute linije, a tim je odlučio da show napušta Maca, nakon što ih je zamolila da nju izbace jer nije mogla zamisliti da kući ode Sara. ''Ja u Sari vidim potencijal da osvoji sezonu 'Života na vagi', rekla je Maca te dodala da se ovo iskustvo ne može mjeriti skoro ni s čim. ''Ovo iskustvo treba živjeti i nakon showa. Ja sam presretna i zahvalna za sve trenutke ovdje i cijeli život ću ih nositi sa sobom'', rekla je Maca, koja je u show ušla sa 125,9 kilograma, a izlazi sa 100,2 kilograma, što znači da je ukupno skinula 25,7 kilograma.

Prije nego je otišla, Maca je zapjevala s ekipom, a Sara joj je poklonila svog malenog plišanog praščića. ''Podsjetit će te na ono što smo nekad bili i ono na što se više nikad ne vraćamo'', rekla je na kraju Sara Maci.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.