Život na vagi

Kike iz 'Života na vagi': 'Treninzi su mi postali svakodnevica, jednostavno ne mogu bez toga'

Odgovorila je i na ključno pitanje ove sezone - zna li što je kvinoja!

RTL.hr
13.11.2020 09:00

Kristina Tkalec Čopec, poznatija kao Kike , kandidatkinja druge sezone 'Života na vagi', bila je gošća kod Mace i Ede u 'Životu iza vage' . Kikeje u showu doživjela značajnu transformaciju, a s treninzima i zdravom prehranom ta je simpatična majka dvoje djeceaktivno nastavila do danas.

Kako se u emisiji razgovaralo o novim navikama, Kristina je komentirala što je usvojila, ali i čega se i dalje pridržava iz 'Života na vagi'.

"Već sam bila u nekim godinamakad mi se zdravlje počelo narušavati, i to mi je bilo prvo i osnovno", rekla je te dodala: "Treninzi su mi postali svakodnevica -što za posao, što za mene samu tako da jednostavno ne mogu bez toga."

Dodala je kako joj nije trebalo puno vremena da stekne tu naviku. "U tri mjesecastekla sam te neke osnovne navike. Ali navike se stvaraju svakim danom, tako da idanas stvaram neku novu", objasnila je Kike.

Naposljetku je odgovorila i na ključno pitanje ove sezone -zna li što je kvinoja. "Da!"rekla je Kike te dodala kako je znala i prije što je to zato što ju je jela.