Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRVE ELIMINACIJE

Luka nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Kad-tad se to moralo dogoditi'

U sinočnjoj emisiji 'Života na vagi' natjecatelji su došli do kraja vaganja, a onaj tim koji je imao manji postotak izgubljene tjelesne mase našao se u eliminacijama.

RTL.hr/ 4.10.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U crvenom timu ispod žute linije našli su se Luka s 1,9% te Anja s 3% izgubljene tjelesne mase što znači da odlaze u eliminacije, a od ostalih natjecatelja iz tima ovisi koga će od njih dvoje poslati kući. „Nisam očekivala da će ovo biti toliko psihički teško“, komentirala je Željka prve eliminacije. „Kad-tad se to moralo dogoditi“, rekao je Luka dok je Anja komentirala da i ako ispadne da će sigurno nastaviti trenirati i kod kuće. „Jedino što će vani biti puno teže, to je jasno svima i uvijek je bolje ostati u showu što je duže moguće“, zaključila je Anja.

Nakon što je crveni tim glasao, svih sedmero je svoj glas dalo Luki pa je on taj koji će prvi i napustiti show. 'Luka će imati svu potporu našeg tima kod kuće, teretanu, suplemente, i naravno praćenje nutricionističko i od strane trenera', pojasnila je Batinić ostalim natjecateljima. 'Ostanak ovdje je ogromna šansa koja se pruža jednom u životu i pružena je jako malo ljudi i treba je znati iskoristiti. Idemo sad još jače!', sretno je rekla Anja.

Pogledajte video!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZOKIJEVA SOLO TOČKA

Dalmatinke nakon večere zapjevale bećarac na brodu pa Zoran pokazao kako se to radi, ali na moru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba