Život na vagi

Maca Džolić vraća se na TV ekrane: Od ponedjeljka pratite 'Život iza vage'!

U narednim tjednima gledatelji RTL-a i fanovi showa 'Život na vagi' uživat će u dodatnim minutama vezanim uz jednu od najpopularnijih emisija na TV ekranima!

RTL.hr
03.11.2020 22:30

Naime, od ponedjeljka, 9. studenoga, svaki radni dan od 20 sati ljubitelje 'Života na vagi'u emisiji 'Život iza vage' informirat će, ali i zabavljati bivša kandidatkinja showa, Marijana Džolić Maca .

Simpatična bivša natjecateljica pokazat će da postoji 'život i iza vage', a u goste će dovesti kandidate prijašnjih sezona, nutricioniste i psihologe. U pomoćće joj priskočiti i eksperti, treneri Edo Mehmedović i Maja Ćustić .

''Moram priznati da sam jako sretna, ali i uzbuđena. Počašćena sam što su mi dali povjerenje da budem voditeljica i nadam se da ću to opravdati'', rekla je Maca otkrivši kako smatra da se dobro snašla u novoj ulozi, a da od nje uvijek možemo očekivati dobru zabavu.

''Od mene uvijek možete očekivati upravo nešto neočekivano. Bit će tu raznih gostiju -što kandidata iz prošlih sezona, što stručnog kadra poput psihologa i nutricionista, ali neću vam sve otkriti'', tajnovita je simpatična Maca koja će u emisiji uvijek imati i jednog od trenera, Edu ili Maju.

Image 4704520 (auto)

''S mojim se trenerima uvijek veselim družiti jer je atmosfera odlična i uvijek sve rješavamo smijehom pa ćemo tako i ovu emisiju'', zaključuje Džolić. I treneri se slažu sa svojom bivšom kandidatkinjom. ''Drago mi je što je Maca u emisiji. Ipak je ona moj bivši 'plavac'. Blagoglagoljiva je, vedra i ima pozitivnu energiju'', rekla je trenerica Maja dodajući da se i sama veseli novoj ulozi te otkriva da će emisija biti zabavna, ali i poučna. Baš kao i Maja, i Edo se veseli svom angažmanu u emisiji, ali i činjenici da je uz Macu. ''Uz njezin britak humor i snalažljivost, kolegica Maja i moja malenkost pokušat ćemo doći do riječi s kojim stručnim komentarom!''smije se Edo dodajući da mu je ovo izazov. ''Nisam dosad imao priliku za ovakav izazov pa sam dosta uzbuđen, ali srećom, Maca je tu da me opusti'', zaključuje Edo.