Život na vagi

Maja nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Tužna sam što sam se uopće dovela u tu situaciju da sam morala...

Maja je ostvarila sjajan rezultat, ali Dominik je bio bolji

RTL.hr
14.11.2020 09:00

Maja je bila posljednja kandidatkinja koja je na vaganju stala na vagu. Bio je za nju to prilično napet trenutak jer je njezin rezultat odlučivao o tome odlazi li doma ona ili Dominik. Vaga joj je pokazala da je izgubila čak 3,5 kilograma te sad ima 116,7 kg. "To bi inače bio super rezultat, ali eto, danas i nije baš", rekla je Maja znajući da je Dominik izgubio gotovo 6 kilograma.

"Majin rezultat je stvarno odličan, ali nažalost nije dovoljno dobar da ostane u kući", komentirala je trenerica. "Svjesna sam da izlazim jer imam lošiji rezultat od Dode i ne znam uopće što mi je trenutno u glavi, svašta mi je glavi! Kako ću ja sad to, pa gdje... Zapravo ne mogu vjerovati da izlazim", rekla je Maja nakon vaganja.

Nakon toga se rasplakala, a plakala je i trenerica Maja koja ju je došla zagrliti i utješiti, a suze su krenule i Petri i Vijoleti .

"Tužna sam što sam se uopće dovela u tu situaciju da sam morala biti u dvoboju. Onda sam vidjela njih da plaču pa sam morala plakati i ja", otkrila je."Dosta teško će mi biti bez Maje. I od podrške i od druženja, dosta će faliti", rekla je njezina prijateljica Marica kroz suze.

Nakon toga, kandidati oba tima izašli su Maju ispratiti iz kuće, a Ante ju je odlučio odvesti u karijoli. "Vani se vidim kako treniram i kako jedem sve što ovdje jedem. Sigurno ćemo svi do finala biti nabrijani, ali sam svjesna da će sad sve biti teže", rekla je Maja.