Život na vagi

Maja o životu nakon 'Života na vagi': 'Plan je povećati fizičku aktivnost i zaobilaziti pekare i fast...

Maja je u petak navečer izgubila u dvoboju od Dode te je zbog toga napustila petu sezonu 'Života na vagi', ali i svoj plavi tim.

RTL.hr
15.11.2020 09:00
Pročitajte još
Kod Maje Milan nema pardona, zato je svi i vole: Ovo su neke od njezinih najboljih izjava u 'Životu na vagi'

S Majom smo nakon izlaska razgovarali o vremenu provedenom u showu, ali i planovima nakon izlaska. Naime, ona je na posljednjem vaganju izgubila sjajnih 3,5 kg, ali to nije bilo dovoljno da nadmaši Dominika koji je izgubio gotovo 6 kg te spasio svoje mjesto u 'Životu na vagi'.

Pa iskreno, duboko u sebi sam se nadala da ću uspjeti", komentirala je Maja te otkrila je li imala tremu prije zadnjeg vaganja: Kao i prije svakog vaganja bilo je treme, samo je sad to bilo puta deset!", dodala je.

Nakon što je shvatila da ide kući, rasplakala se, a s njom je plakala i trenerica te kandidati oba tima. Pa za sebe sam očekivala da ću plakati, jer mi je taj tjedan baš bio stresan i emotivan. A za druge se nisam nadala da će pustiti suzu. Možda samo za Zdravku i Maricu", otkrila je Maja koju je tijekom cijelog puta bodrila i motivirala njezina imenjakinja i trenerica.

Super mi je bilo surađivati s Majom, malo nam je trebalo da nađemo zajednički jezik, ali na kraju je smo se sporazumjele", kaže kandidatkinja koja se u showu najviše zbližila s Maricom i Zdravkom.

No, kako je obećala Marici prije izlaska, držat će se režima prehrane. Pa plan je povećati fizičku aktivnost i zaobilaziti pekare i fast foodove u širokom luku", komentira kroz smijeh te dodaje: Mislim da tek kad izađem van počinje moja prava borba."

Stoga smo je morali pitati je li očekivala da će njezina izjava o tome da 'ćokne' ćevap, dva dok radi dostavu hrane, postati toliko popularna. Ha, ha, ha... Pa više sam se brinula kako će reagirati svi ljudi kojima sam dostavljala", šali se simpatična Splićanka.

Maja, koju gledatelji doživljavaju kao jednu od najflegmatičnijih osoba, na pitanje kakve su reakcije njezinih bližnjih na sudjelovanje u showu kaže: Svi su pozitivno reagirali i ponosni su na mene!" te otkriva kako uopće nije tako: Ja zapravo uopće nisam flegma, rekla bih da je to moj obrambeni mehanizam!"

Maja je za vrijeme svog boravka u showu od 138,6 kg došla do 116,7, što je gubitak od 21,9 kg.

Sretno, Majo!