Život na vagi

Maja plače, nitko ju nije došao posjetiti: 'Gdje ima volje, ima i načina'

Majini bližnji nisu mogli doći zbog obaveza, ali zato je dobila priliku čuti mamu i najbolju prijateljicu putem telefona!

RTL.hr
10.11.2020 14:30

Za potrebe velikog izazova kandidati su s trenerima došli u Osijek, gdjeim je zadatak bio vući tramvaje150 metara, i to u roku od 20 minuta!

Dodatni elan dobili su nakon što su doznali da ih u tramvaju čekaju njihovi bližnji; obitelj i prijatelji. Cilj je zadatka da se potrude što prije dovući tramvaj do cilja kako bi imali više vremena za druženje s prijateljima, a ovaj put malo su bržibili plavi.

No susreti nisu prošli bez suza radosnica, ali ni onih zbog tuge. Naime,najviše je razočarana bila Majakojoj nitko nije došao.

"Gdje ima volje, ima i načina", rekla je Maja u suzama te dodala kako je tužna i razočarana što nitko nije došao.

Ipak, razveselilo ju je pismo koje je dobila od mame u kojem joj je dala podršku, a trenerica Maja joj je omogućila i da se čuju, nakon čega je čula i prijateljicu.

"Pismo od moje mame - dobila sam njenu podršku,kako su svi dobro, kako je Zara dobro, to je moj pas... I kako me podržava", komentirala je Maja nakon što je pročitala pismo, a onda je i nazvala mamu.

"Volim čuti njezin glas, drugačije je pismo, a drugačije je kad je čuješ, nekako je emotivnije", rekla je Maja te dodala kako se malo rastužila i malo razljutila, ali je dobro sad kad je čuje.

Nakon toga je zazvonio telefon i Maja dje vidjela da je zove njezina najbolja prijateljica Dona. "Ne mogu vjerovati da čujem tvoj glas!", komentirala je Maja. Dodala je kako je sad puno bolje nakon razgovora s prijateljicom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu!