Život na vagi

Marica iz 'Života na vagi' progovorila o tragedijama koje su joj obilježile život: 'Najbolja prijateljica...

Nakon što je voditeljica Sanja pitala Maricu što je bio okidač za njezino debljanje, Marica je počela pričati o zaista teškim trenucima u životu koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim

RTL.hr
23.10.2020 22:33
Pročitajte još
Marica ispričala zašto je sa 19 godina otišla od kuće: 'Mama je sve negativno što je vidjela u njemu...

''Prvi događaj koji me jako potresao i promijenio je bio kada je moj brat skoro izvršio samoubojstvo'', otkrila je kandidatkinja showa 'Života na vagi' Marica Korolija , za RTL.HR , nakon što je u večerašnjoj epizodi, djelić svojeg teškog životnog puta podijelila s kandidatima, trenerima i voditeljicom Sanjom Žuljević .

''Imala sam negdje oko 16-17 godina. Mama me nazvala na mobitel, bilo je dva ujutro i rekla da brzo dođem preko u kuću u štagalj jer da brat nije dobro. Dotrčala sam, rekla mami da nas ostavi na samo, i u suzama se brzo popela po lojtri kako bi ga spustila s omče jer je visio na rubu želeći se ubiti. Uspjela sam mu odbaciti omču s vrata i nagovoriti ga da se spust sa mnom dolje'', prisjeća se Marica teškog životnog momenta koji joj je kaže promijenio sklop u glavi.

''Nešto se u meni već tada promijenilo no ne mogu sa sigurnošću reći da je to bio presudan moment u mome debljanju jer bilo je još tužnih situacija u mome životu'', otkriva Marica.


'Oko pet ujutro su me probudili i rekli da se bacila pod vlak'

''Tu noć, prijateljica mi je rekla da će se ubiti, a ja sam bila umorna od posla pa nisam ostala s njom jer je nisam shvaćala ozbiljno no ujutro oko pet su me probudili i rekli da se bacila pod vlak'', teškog uzdaha prepričava nemili događaj kandidatkinja pete sezone ''Života na vagi''. Iako je bila potresena gubitkom prijateljice ono što ju je još više šokiralo bila je izjava prijateljičine majke. ''Više me šokiralo to što je njezina mama komentirala da sam bila ostala s njom ona bi danas bila živa. To me jako pogodilo i tu se promijenilo nešto u mojoj glavi no nisam imala vremena procesuirati to. Ja 14 godina nisam imala vremena plakati, a sad sam u vašem showu sve nadoknadila'', zaključuje trenerica košarke i nogometa, uz koju, u teškim trenucima, nitko nije bio. ''Nisam imala nikoga uz sebe, tek poslije su u moj život ušli baka i djed s mamine strane i teta s tatine'', priznaje Korolija dodajući da joj je puno pomogao i trener Edo.

''Edo je posebno drag jer je sa mnom puno pričao o tome i olakšao mi cijelu situaciju i izolaciju u kući'', kaže Marica koja je, otkriva, već četiri godine u dobrim odnosima i s mamom i bratom dok je s ostalom braćom i sestrama u odličnim odnosima.

Nakon showa Marica želi i dalje napredovati na svim poljima u svom životu. ''Želim nakon showa nastaviti rad sa psiholozima da još više ojačam svoju glavu i da više nikad ne pokleknem u životu'', zaključila je.