Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Život na vagi, treća emisija

Marin u suzama napustio show, a Hana poručila plavima: Ja treniram samo s pobjednicima

Kako je plavi tim u prvom vaganju izgubio manje kilograma od crvenog, devetero kandidata moralo se dogovoriti koga šalju kući. Marin je svoj glas dao Silviji jer je po noći potajno jela, dok je Silvija odlučila izbaciti Marina jer smatra da je najviše zabušavao zbog čega je i izgubio najmanje kilograma. Marko je poželio kući poslati Silviju zaključivši da su i ona i Marin zaslužili da izađu iz kuće. Gabrijela je svoj glas dala Marinu.

Image
Foto: RTL
Press/ 29.3.2017. u 21:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Ja sa svojih 180 kg radim puno više nego što on radi s puno manje kila od mene. Ne daje svoj maksimum. Kad vidim njega da stoji, dođe mi da vrištim“, pojasnila je Gabrijela.

Leonardo je svoj glas dao Marinu, baš kao i Ana. Svoj glas mu je dao i Damir i ujedno ga poslao kući.

Marin, koji je u nakupio 138 kg igrajući satima videoigrice, poručio je u suzama da ih neće igrati dok ne dođe do 110 kg.

Hana je, pak, načula da se u nekim sobama događaju zanimljive stvari, insinuirajući da su se već pojavile iskre među kandidatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon prvih eliminacija, kandidati su počeli s novim treninzima, a Davor je morao odmarati zbog bolesnog koljena, no Ante je zaključio da nije riječ o bolesti nego o Davorovoj lijenosti.

Osim vježbanja, kandidati imaju i poseban plan prehrane, a kako bi osvijestili koliko u nekoj hrani ima šećera, morali su pogoditi koliko šećera ima u kojem obroku. Rezultati su bili zapanjujući! Tako, primjerice, Cezar salata ima tri žlice šećera, što kandidati nisu pogodili.

Upravo se čita

Image
Drew Scott

Brak funkcionira iako rade zajedno: Omiljeni 'lovac na nekretnine' i nakon 12 godina u nju je zaljubljen preko ušiju

Na kraju je crveni tim bio bolji pa su za nagradu dobili masažu.

Iako se kandidati unutar tima odlično slažu, napetosti između timova već se poprilično osjete. Sanja je došla ponuditi crvenom timu da odrade trening s njom jer njihovog trenera Marija nije bilo, ali crveni tim je to odbio. Hana je čak komentirala da ona trenira samo s pobjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Uopće me ne zanima kako izgledaju njihovi treninzi, uostalom, to se vidjelo i na vaganju“, kazala je Hana. Trening je za ekipu crvenih vodio Krolo, koji inače radi kao trener tenisa, što je njegova ekipa s oduševljenjem prihvatila.

A nove avanture kandidata čekaju vas u posljednjoj ovotjednoj epizodi “Života na vagi” koji je na rasporedu u četvrtak u 20 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pobjednica Natalija rasplakala se za kraj tjedna

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba