Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŽIVOT NA VAGI

Matea I. se pohvalila da opet stane u staru odjeću, cure otkrile: 'Kod nas u sobi je kao na modnoj pisti'

Vijoleta, Matea I i Petra skupa su u sobi, a otkrile su kako redovito isprobavaju stanu li u odjeću koju su donijele jer u njoj žele izaći iz showa

RTL.HR/ 31.10.2020. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije nego što je stala na vagu, voditeljica Sanja pitala je Mateu I. je li osjeti promjenu na sebi. "Da, stala sam u hlače i košulju koje nisam mogla obući godinu i pol dana", rekla je sretno. Potom je voditeljica Sanja pitala Petru zašto se smije.

"Zato što kod nas u sobi kao na modnoj pisti kad se Matea oblači", rekla je Petra kroz smijeh, a onda su se i Matea i Vijoleta počele smijati dodavši kako je kod njih kao na modnoj pisti. "Matea je glavna manekenka", dodala je Vijoleta.

"Da, ja imam dosta te čipkaste robe, jedno prilikom me Viki pitala zašto nosim svijetlo, onda sam joj rekla sam sa dosta bila u tami, cijelu srednju školu sam nosila to crno... Mislim da sam prerano spoznala težinu života i kad sam trebala biti dijete i adolesscent ja sam tad bila odrasla, a sad kad trebam biti odrasla, ja sam djetinjasta. Ali radim na tome stalno", rekla je Mateja.

Potom je stala na vagu koja joj je pokazala 2,1 kg manje. "Baš sam u šoku, s obzirom na moju ozljedu i što nisam mogla sudjelovati u izazovu, stvarno Matea, svaka mi čast", rekla je presretno.

Image

Život na vagi

natjecateljska emisija
Hrvatska - 2019
Ponedjeljak - petak u 18.15 sati
Voditelj
Sanja Žuljević
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba