Život na vagi

Mirna Posavec iz 'Života na vagi': 'Svakodnevno probijam svoje granice na treninzima'

Kako se u emisiji govorilo o novim navikama, Mirna je komentirala što je usvojila te čega se i dalje pridržava iz 'Života na vagi'.

RTL.hr
12.11.2020 20:28

Mirna Posavec , kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi', bila je gošća kod Mace i Ede u 'Životu iza vage' . Mirna je u showu doživjela veliku transformaciju, a s treninzima i zdravom prehranom aktivno je nastavila do danas.

"Ujutro, kad se dignem, poželim ići na trening jer je to nešto što me ispunjava i nakon čega se osjećam jako dobro. Ne mogu nekome objasniti onaj 'pump' koji se osjeti nakon treninga i znam da je to nešto dobro za moje tijelo pa se zato držim toga i ne odustajem", objasnila je.

Mirna je kompletno svladala zdravu prehranu te je njezin jelovnik danas potpuno drugačiji od onog koji je imala prije 'Života na vagi'. "Svakodnevno probijam svoje granice na treninzima, to je nešto što mi je ostalo", rekla je.

Osim toga, svladala je i neke svoje strahove poput plivanja čega se užasno bojala te je na tome radila s trenerom Edom još tijekom showa. "Od ljeta nisam bila na moru, ali sad nemam problema, mogu sama ući u vodu, bez straha i panike", objasnila je Mirna.