Život na vagi

Natjecatelji gotovo odustali i otišli kući, a Edo iskočio iz tračnica: 'Ovo što ste danas napravili je...

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' natjecatelji su bili suočeni s prvim velikim izazovom ove sezone.

RTL.hr
2022-09-29 22:27

Na livadi ih je dočekala Marijana te objasnila kakav poligon ih očekuje. Zadatak je jednostavan, preskačete letvicu od stiropora i onaj tim koji više puta preskoči pobjeđuje u izazovu i osvaja ovaj runolist", objasnila je voditeljica pokazavši im drveni runolist koji će im predstavljati osobni imunitet na slijedećem vaganju.

Marijana Batinić

Prije početka izazova, Batinić je naglasila da Roko neće sudjelovati u zadatku zbog ozljede stopala. Žao mi je jer mislim da bi mogao puno doprinijeti svom timu", žalosno je rekao Roko.

Crveni tim

Poligon se isprva nije činio težak no na kraju su posljednji iz crvenog tima ostali Dominik i Anja, a ona je pobijedila preskočivši letvicu 128 puta! Nikad nisam imala ovakvu podršku i ovakav tim i ponosna sam na sebe", kazala je sretno Anja.

Crveni tim

Došao je red i na 'plavce', a posljednji su ostali Josip i Toma, a Josip je na kraju pobijedio sa 208 preskoka.

Josip Čapo

Crveni tim je imao 272 preskoka, a plavi tim je bio uvjerljivo bolji sa 593 preskoka. Runolist osvaja bolji tim, a to je plavi tim", rekla je Marijana te im predala imunitet objasnivši da će sami morati odlučiti kome će ga dati. Vrlo brzo odluka je pala da će imunitet dobiti Josip. Jesmo li krivo procijenili kome treba dati runolist vidjet ćemo na slijedećem vaganju", komentirala je Matea.

Josip Čapo

U pauzi od hodanja, Luka je priznao Željki i Štefici da se osjeća kao najslabija karika u crvenom timu i da zbog toga ne spava. Tri noći već ne spavam kako sam se plakao i nešto me guši. Imam osjećaj da ću ih razočarati i da trener Edo misli da sam najgora karika i ne mogu se nositi s tim", rekao je uplakano Luka, ali Štefica mu je održala motivacijski govor.

Luka Vlahović

Trening i crvenog i plavog tima bio je težak i emotivan za većinu natjecatelja, a Filip je Maji otkrio da se osjeća puno bolje nego prije. Svaki dan sam bolje, u disanju, saginjanju i rastezanju", priznao je Filip.

Filip Mrčela i Maja Ćustić

Željka je Edi otkrila na treningu da se ne može rukama primiti za ručke bicikla zbog veličine svog trbuha. Cijeli život samo postojiš negdje sa strane. Tako mi je bilo u životu nikom nisam bila bitna osim mojoj mami. Mislim da nema moje djece da mi ne bi bilo bitno koliko ću dugo živjeti", tužno je rekla Željka. Željka je podijelila pred kamerama da je skoro odustala usred treninga i otišla kući, a Edo ih je sve pozvao na red.

Željka Mateša

Ovo što ste danas napravili je sramota. Mene je sram. Ja sam došao ovdje pomoći ljudima koji žele promijeniti svoj život, a vi ste ovdje došli prošetati se. Niste skupili hrabrosti odraditi nešto za sebe, niste jedno drugome podrška, sramota, sramota! Danas ste mi sahranili životnu energiju. Ubili ste me u pojam. Ne radi se o natjecanju, radi se o vašim životima", vikao je Edo na svoj tim te dodao da im je vrijeme da prestanu podcjenjivati sami sebe.

Crveni tim

Došlo je vrijeme da timovi stanu na vagu, a Batinić je otkrila da bez obzira što je Nikola napustio show, netko još odlazi kući te objasnila pravila vaganja. Vaga će izmjeriti kilograme ali i postotak tjelesne mase što je nama bitnije. Pravilo koje nema izuzetka je da onaj član tima koji dobije plus dva na vagi automatski odlazi kući. Postoje dvije linije koje u emisiji kroje vašu sudbinu - ako ste ispod crvene linije automatski ste eliminirani, a postoji i žuta linija ispod koje se nalazi uvijek više osoba, a u tom slučaju odabrat ćete jednu osobu koja će vas napustiti", objasnila je Marijana te dodala da je danas prisutna žuta linija pa će tim koji ima lošiji rezultat morati odabrati onog tko ide kući.

Crveni i plavi tim prvo vaganje

Anja je prva stala na vagu iz crvenog tima, a otkrila je da je u sedam dana skupila samopouzdanje koje nije imala čitav život. Skinula je 4,3 kilograma pa sada ima 136, 8 kilograma što znači da je skinula čak 3% tjelesne mase.

Anja Veber

Dominik je otkrio da je u ovih tjedan dana već uspio maknuti najbitniju tabletu koju pije za tlak, a koliko je kilograma uspio skinuti te tko će napustiti show, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.