Život na vagi

Nea nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Najviše motivacije ima moja Lidija, daje sve od sebe i ona je...

U petak navečer nakon povratka i vaganja svih kandidata u 'Životu na vagi', Nea Jurčević bila je jedna od tri kandidatkinje ispod crvene linije koja je napustila show

RTL TV
24.11.2019 09:03

Samo tjedan dana ranije, Nea je bila jedan korak izvan 'Života na vagi', ali HGSS ju je spasio te je dobila priliku ostati još neko vrijeme.

S njom smo razgovarali o ispadanju iz showa, kakvo joj je bilo to iskustvo te kakvi su joj ciljevi nakon izlaska.

Kad sam vidjela da sam ispod crvene linije, bilo mi je jasno da idem kući i počela sam razmišljati o svojima... Mami tati, bratu...", priča Nea.


'Da nije bilo moje Maje, ne bi bilo ni mene!'

Iako su njezino mjesto zauzeli kandidati koji su ranije ispali iz showa, Nea kaže: Nikad nisam ni pomislila da bi mi bilo žao što su se oni vratili, zasluženo su se vratili. Nikome ništa ne predbacujem, ni njima ni ostalim kandidatima, u kući sam se osjećala predobro" te ističe: Da nije bilo moje Maje, ne bi bilo ni mene!"

Zahvalna je na prilici koju je dobila, ali i znanjima koje je stekla uz pomoć trenerice i nutricionistice. Izvukla sam maksimum znanja o prehrani i vježbanju te nastavljam punom parom!"

Na pitanje tko je po njoj najjača karika u showu te koga definitivno vidi u finalu, kaže: Najviše motivacije ima moja Lidija, daje sve od sebe i ona je moja pobjednica!"