Život na vagi

Nema više timova, Manuela ispala iz showa, a Paško izrekao sudbonosno 'da'!

Nakon sinoćnjeg vaganja i diskvalifikacije plavog tima iz izazova, članovi tima morali su eliminirati jednog svog suigrača.

Press
06.12.2017 21:50

Paško je na papiru napisao Manuelu, Manuela Paška, a Jelena je također željela da ode Paško. 'Manuela je za jednu ženu skinula dosta kilograma i diže tim sa svojim rezultatom, a Sinišu nisam napisala jer je jedan od rijetkih koji igraju fer za razliku od ostalih', komentirala je Jelena zbog čega je napisala Paškovo ime.

Siniša je odlučio izbaciti Manuelu, no ostao je još i glas Doriana, koji je napisao Sinišu, pa je tako Manuela s tri glasa morala napustiti show.

'Sanja je za mene napravila zbilja veliki klik', kazala je Manuela na odlasku dodajući da je u showu naučila da se definitivno neće vraćati na staro. Manuela je u show ušla sa 125,1 kilogramom, a izašla sa 96,8 kilograma, izgubivši tako 28,3 kilograma.

Nakon eliminacija, Mario i Sanja pozvali su sve kandidate da se okupe u dvorištu. 'Više nema timova, od danas se borite sami za sebe!', kazao je Mario ekipi te im uručio žute majice.

Paško je stigao na svoju svadbu, gdje ga je dočekala cijela obitelj i prijatelji te njegova buduća supruga Martina, a svadba je potrajala do ranih jutarnjih sati u veselom, raspjevanom i rasplesanom raspoloženju.

Na red su došli Goran, Sara i Dorian, a Goran je krenuo jesti kremšnitu, baš kao i Sara, koja ju je morala probati, no niti ona ni Goran nisu je pojeli, baš kao ni Dorian. Tako je imunitet otišao u ruke Tomislavu.

Tko će biti najteži, a tko najlakši na vagi, gledatelji će saznati sutra od 20 sati na RTL-u.

Život na vagi - Tomislav dobio imunitet