Život na vagi

Nečija vaga će večeras pokazati 9,7 kilograma manje!

Dok su u prvoj epizodi 'Života na vagi' treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević odlučivali tko će biti u crvenom, a tko u plavom timu, već prvo usvajanje novih životnih rutina i zdravih prehrambenih navika neće izazvati kod svih najbolje reakcije.

Press
28.03.2017 12:00

I dok se crveni tim drži zajedno, kandidati iz plavog tima znaju da netko u kući jede više nego što bi trebalo, a što pred vaganje i eliminaciju ugrožava njihov tim. Pravdanje zbog zavirivanja u frižider u kasnim noćnim satima neće dojmiti Sanju, koja će imati poseban režim za takve kandidate!

Na red će doći i Iskušenje, gdje će kandidati, ne bi li sebi osvojili imunitet, morati odlučiti hoće li pojesti ukusne krafne ili propustiti slatku deliciju, a jedno od njih će ipak pokleknuti, više zbog nesigurnosti u sebe nego zbog krafne.

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti, blago rečeno, brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze.

Trenerica Sanja neće biti zadovoljna rezultatima, a na kraju će sve doći na vidjelo kada jedan po jedan stanu na vagu.

Tko je izgubio čak 9,7kilograma, a tko skoro ništa, te koji je tim izbjegao eliminacije, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.