Život na vagi

Neven izgubio skoro 10 kilograma u nekoliko dana!

U drugoj epizodi 'Života na vagi' kandidate je dočekalo mnoštvo uzbuđenja.

Press
28.03.2017 21:20

Darjan je bolestan i ima temperaturu, a ako bude duže bolestan neće gubiti kile kako bi trebao, a to će utjecati na cijeli tim. Neki, pak, nikako nisu mogli ustati. Grizli je budio Antu, ali čak ni prijetnje nisu pomogle.

Stiglo je vrijeme za Iskušenje. Marijana ih je podijelila po šestero u grupe. Imunitet osvaja onaj koji pojede najviše krafni. Prvih šest nije pokleknulo. 'Niti u jednom trenutku mi nije palo napamet da ih pojedem', rekla je Nedjeljka. 'Mislim da mi ne treba imunitet jer režem na pola obroke koje nam već izvažu', komentirala je Hana.

'Zbog imuniteta da netko pojede krafnu, ne kužim?', rekao je Leonardo. No Gabi je pokleknula i pojela jednu krafnu,te tako zaradila sebi imunitet budući da, iako se trudi i vježba, ima osjećaj da nije skinula puno kilograma pa ju je bilo strah da će vaga pokazati da je izgubila najmanje.

Kada je Sanja okupila svoj plavi tim, Gabi je dobila pohvalu! 'To samo znači da si odlučila ostati u ovoj kući i raditi na sebi. Bravo! Gabi i ja ćemo nakon našeg zajedničkog treninga potrošiti 120 kalorija, koliko je unijela tom krafnom, rekla je Sanja.

'Što imaš za reći Silvija na tajna jedenja noću?', upitala je Sanja Silviju kada su se svi okupili. 'Kakva tajna jedenja?', upitala ju je Silvija. 'Po noći – tepsija s krumpirom, grickanje badema i oraha po cijele dane..?'-odgovorila je Sanja.

'To s krumpirom je bila zafrkancija, ali nisam ja bila jedina koja je jela krumpiriće. Bila sam pod stresom i gladna i desilo se, eto, neću više nikad', rekla je Silvija, a Sanja joj je rekla da će i s njom napraviti ekstra trening.

U crvenom timu svi su ponosni na Nevena jer je, kako su rekli, 'razvalio'. 'Ponosan sam na sve vas jer ste odličan posao odradili u ovih par dana', rekao je Mario. Za to vrijeme Gabi je morala' odraditi' krafnu, a iako joj je bilo teško, svi su bili uz nju.

Onaj tko je oduševio gubitkom kilaže bio je Marko, koji je sa 129,7 pao na 123,6 kilograma! 'Mogu bolje, jer poznajem sebe i svoje tijelo. Ja ispod svog sala imam solidnu mišićnu muskulaturu koja će pojesti ovo moje salo koje sam natovario na sebe', rekao je samouvjereno Marko nakon vaganja.

Marijana je primijetila da i Damir i Neven stoje na nogama cijelo vrijeme. Ante je, pak, bio jako uzbuđen prije vaganja. Ipak, skinuo je 4,6 kilograma. Darjan je skinuo kao i Marko, čak 6,1 kilogram! Vedran je sa 157,6 kilograma pao na 148,3 i tako skinuo 9,3 kile!

Crveni tim, koji je sveukupno imao 1320,6 kilograma skinuo je 50 kilograma pa sad imaju 1270,6. A plavi tim je imao 1216 kilograma, a sada imaju 1173,8 . No, kilogrami nisu bitni, već postotak tjelesne mase. Tako je crveni tim izgubio 3,8%, a plavi 3,5% tjelesne mase i pobijedio plavi tim.

Na red dolaze eliminacije, a koga će izbaciti plavi tim iz daljnjeg natjecanja, ne propustite pogledati već sutra od 20 sati na RTL-u.