Život na vagi

Nina Martina iz 'Života na vagi' objavila nikad viđene fotografije: 'Imala sam 18 godina i 150 kilograma'

Kandidatkinja treće sezone nagrađivanog showa napisala je kako joj mnogi nisu vjerovali kad im je rekla da je nekoć bila skoro duplo teža

RTL.hr
02.09.2020 10:33

Nina Martina Korbar , kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi', objavila je galeriju usporednih fotografija uz koje je napisala kako ju je i samu začudila transformacija koju je uspjela napraviti:

"Jako puno vas zanima kako je izgledala moja najdeblja faza još prije showa, neki nisu niti vjerovali da sam imala 150 kg, pa evo... Odlučila sam podijeliti fotke iz svoje najdeblje faze koje još niste vidjeli... lijeve fotke su uslikane prije skoro 10 godina kad sam imala 18 godina i 150 kg, a desne fotke su danas odnosno kroz zadnjih godinu dana na kojima imam 87 kg.

Naišla sam na ove fotke slučajno nekidan na starom laptopu i iako sam svjesna da sam to nekada davno bila ja, svejedno sam skoro pala u nesvijest od šoka da sam to actually nekad davno bila ja. Koliko me samo ta kilaža ograničavala, koliko me obilježavala, ma nevjerojatno, uzela mi je veliki dio tinejdžerskih i studentskih dana, ali neka.

Jako puno toga sam naučila, prošla, stekla sam veliko životno iskustvo i danas sam zahvalna na svemu jer sam danas ovdje gdje jesam, idem naprijed i samouvjereno radim na sebi Sve se može kad se hoće i kad se odluči, ali pravi oblik motivacije i podrške te razumijevanje su jako bitan dio ovakve transformacije i puta.

Voljeti sebe, svoje tijelo, disati punim plućima i samouvjereno hodati kroz život je NEPROCJENJIV poklon! Vjeruj mi! Presretna sam!"