Život na vagi

Nova godina, novi Roko: 'Sad treniram svaki dan, ali moram se udebljati, žena kaže da sam presuh!'

Pobjednik četvrte sezone 'Života na vagi' otkrio je kakvi su mu planovi za Novu godinu

RTL TV
31.12.2019 08:46

Gledatelji su apsolutno oduševljeni vašim novim izgledom i rezultatima u 'Životu na vagi', kakav režim prehrane i vježbanja ćete prakticirati kod kuće?

Gledateljima i navijačima još jednom veliko hvala, na riječima podrške i navijanju.Trudit ću se primjenjivati novonaučene navike iz kuće, trenirati četiri do pet puta tjedno te vikendom otići s obitelji na neki rekreativni izlet. Planiram se pravilno i zdravo hraniti te si vikendom priuštiti hranu po guštu. Dan mi počinje doručkom, nakon toga odvozim djecu u vrtić i školu, popijem kavu u svom kafiću i jurim na trening. Nakon treninga idem kući kuhati ručak, jedem i idem na posao. Vodim računa o tome da uvijek imam nešto zdravo uza se, tako da međuobrok i večeru nosim sa sobom.Ako mi posao dopušta, prije spavanja odem brzo hodati ili plivati. Tako otprilike izgleda moj dan nakon što sam izašao iz kuće.


Kakve su reakcije obitelji i prijatelja bile nakon finala 'Života na vagi'?

Oduševljeni su, jako sretni i ponosni. Ne mogu vjerovati da sam to ja, ne mogu me se nagledati. Djeca stalno govore: "Tata, više nije debeli." Čak me moja najmlađa kćer Eva nije prepoznala na prvu! Danas nam je igra vezana uz sport, a najviše vole igrati košarku. A i za šetnju su uvijek spremni.


Kako planirate provesti Božić, biste li voljeli dobiti nešto određeno ove godine pod borom?

Božić planiram provesti u krugu obitelji. Mi imamo neke svoje običaje - na Badnjak svi skupa večeramo i pjevamo božićne pjesme, idemo na polnoćku, mojoj je mami i rođendan pa je kod kuće duplo veselje. Božić opet u krugu svojih najmilijih, odnosno, šire obitelji. Skupi nas se više od 50 i onda je tu puno veselja, smijanja i slavlja, svi se družimo cijeli dan pa do dugo u noć. I ove će godine biti tako. Pod borom ne očekujem ništa posebno jer kod nas obično kupujemo darove djeci s obzirom na to da je nas previše. Tko bi to sve nakupovao!


Ususret 2020. godini, sad nakon finala u 'Životu na vagi', mogli bismo reći: 'Nova godina, novi Roko'. Koji su vam planovi za nadolazeću godinu?

Da, da, novi Roko! Nemam baš neke planove, osim da se malo udebljam jer žena kaže da sam presuh. Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti. Ostalih planova nemam, osim želja da svi budemo zdravi, veseli i sretni.


Nekad ste igrali nogomet, sad ste ponovno u formi, planirate li se vratiti rekreativnom igranju s prijateljima?

Nogomet je definitivno moj najdraži sport. Još uvijek se nisam vratio nogometu, ali uskoro hoću, dok malo uhvatim vremena i ritam. U novoj godini definitivnoplaniram krenuti na nogomet...


Naposljetku, imate li neki ciljza 2020. godinu?

Želim samo nastaviti ovim ritmom i da svi oko mene budu zdravi i veseli. Ovim putem želim svima sretan i blagoslovljen Božić, i od srca zdravu, veselu i uspješnu novu godinu.