Play ponuda
Play ponuda
ŠOK!

Nutricionistica šokirana odnosom kandidata prema hrani: 'Slažete si jelovnike? Bacate hranu? Vi ste stručnjaci?!'

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidate očekuje pregršt iznenađenja, neki će pobijediti svoje najveće strahove, a naći će se u ciklusu u kojem će tema biti stres.

Image

Život na vagi

RTL.hr/ 13.10.2022. u 13:35
Play ponuda

U goste će između ostalog natjecateljima doći urednik sportske redakcije RTL-a Antonio Vuksanović te s njima odraditi licitaciju za sprave koje će ovaj ciklus koristiti u teretani. Ali koji će tim licitirati mudrije?

Image

Život na vagi

Foto:
Image

Život na vagi

Osim licitacije, kandidati će odraditi i žestoke treninge, a Dalibor i Filip imat će poseban razgovor s trenerima. Dalibor će se suočiti s jednim od svojih najvećih strahova – psom, a u tome će mu pomoći stručnjakinja za terapiju pasa Ana Odak. Filip će s Majom odraditi nevjerojatan trening nakon kojeg više neće moći reći da on nešto ne može, a za nagradu će dobiti poseban videopoziv koji će ga rasplakati.

Za kraj dana nutricionistica Martina Linarić održat će masterclass o prehrani, a kada shvati da kandidati i nakon pet ciklusa nisu ništa naučili o tome kako se hraniti zdravo te hranu bacaju u smeće, potpuno će promijeniti ploču. „Slažete sami sebe jelovnike? Vi ste postali stručnjaci?“, ljutito će ih upitati Martina, a kad čuje odgovore neće joj biti drago.

Što još sve očekuje kandidate, kakve će sve priče ispričati iz svojih života te kako će nutricionistica riješiti problem nediscipline oko prehrane gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba