Život na vagi

Oborio rekord: Alen je bio najteži kandidat u 'Životu na vagi', a u prvom tjednu briljirao

Kandidati 'Života u vagi' izgubili su već jako puno kilograma, a prošlo je tek tjedan dana da su u kući

RTL.hr
2018-09-18 22:15

Jutro u kući 'Života na vagi' proteklo je u kuhanju, a Miro je proglašen glavnim kuharom. Nakon doručka stigao je na red last chance trening. Treneri su odmah najavili da danas neće imati milosti i da će srušiti svoje granice.

Mario je odlučio trenirati djevojke dok je Sanja vježbala s dečkima. Svi su dali sve od sebe, a trening je trajao čak sat i pol.


Vanja prva stala na vagu

Magdalena je u show ušla sa 113,8 kilograma, a u tjedan dana došlaje na 109,7 kg, odnosno izgubila je 4,1 kg, što je 3,6% manje tjelesne mase.

Luka je na početku imao 149,8 kilograma, a na današnjem vaganju imao je 141,6 kg, što je čak 8,2 kilograma manje, a izgubio je 5,5% tjelesne mase.

Biserka je sa 131,2 kilograma, skinula 4,3 kg, pa sad ima 126,9 kg, što je 3,3 % tjelesne mase manje.

Marijo je u kuću ušao sa 159,8 kilograma, a kada je stao na vagu, ona je pokazala 149,7 kg. Izgubio je čak 10,1 kg i 6,3% tjelesne mase, što ga je oduševilo kao i sve ostale natjecatelje.


Marta u strahu išla prema vagi

Petar je prije nego što je stao na vagu otkrio da je imao prepreke u glavi koje je uspio prijeći uz pomoć trenera, a na prvom je vaganju imao 170,2 kilograma, dok sad ima 159,7 kg, a to je također 10,5 kilograma manje! Petar je izgubio 6,2% tjelesne mase.

Marta je u strahu stala na vagu, a ispričala je i kako je nakon 10 godina prvi put protrčala. 'Na kraju treninga nesvjesno sam počela trčati!' u šoku je ispričala Senkinja. Prije tjedan dana imala je 161,1 kilogram, a sada je vaga pokazala 156,1 kilogram, što je pet kilograma manje, odnosno 3,1% tjelesne mase što ju je dovelo ispod crvene linije.

Marko je na prvom vaganju imao 165,9, a danas mu vaga je pokazala 4,3 kilograma manje, što znači da sada 161,6 kg, a to je 2,2% tjelesne mase manje, što je ujedno i najlošiji postotak za sada.

Ivan je na prvom vaganju imao 152, 9 kilograma, a nakon prvih tjedan dana izgubio je 4,8 kilograma pa sada ima 148,1, što je 3,1% manje tjelesne mase.

Na vagu je stala Filomena, koja je na prvom vaganju imala 144,5 kilograma, a sada, nakon tjedan dana ima 141,1 kilogram, što je 3,4 kile manje i 2,4% tjelesne mase, pa se ona našla ispod crvene crte.

Alen je sa strahom stao na vagu, a kada je ulazio u kuću, imao je 181,3 kilograma, pa se ugodno iznenadio kada je vaga pokazala 169,6 kila što je 11,7 kilograma manje, odnosno 6,5% manje tjelesne mase nego što je imao prije tjedan! 'Alene, ti si prvi natjecatelj od svih sezona koji je izgubio toliko kila u tjedan dana!' pohvalila ga je Marijana, a Alen je pustio suze radosnice i rekao da ni u jednom trenutku nije bio gladan jer Miro savršeno kuha.


Filomena ostala ispod crvene linije

Keti na vagi
Keti na vagi FOTO: RTL

Josipa je zadnja stala na vagu. Na prvom vaganju imala je 143,4 kile, a sada ima 136,9, što je 6,5 kilograma razlike od prije sedam dana, a to znači da je izgubila 4,5% tjelesne mase.

Kada se sve zbrojilo, Filomena je ostala ispod crvene linije, i to je značilo da će napustiti show. Hoće li tome uistinu biti tako ili će natjecatelji Marijani ponuditi alternativu, ne propustite pogledati već sutra od 21 sat, na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.