Život na vagi

Olivera prva napustila 'Život na vagi', svoje mjesto prepustila je Ani!

Nakon velikog izazova i lov na 5001 patkicu, kandidati su večeras ponovno morali stati na vagu...

RTL.hr
2020-10-23 22:28

Prije samog početka vaganja, Sanja je pitala crveni tim, koji jeuprvomciklusuzaradio prednost na vaganju, žele li iskoristiti taj kilogram,no oni su rekli da ne žele. ''Odlučili smo da ćemo, tko god pobijedi, zlatni kulen potrošiti na najveću, najraskošniju feštu u Hrvatskoj za 20 tisuća kuna!'' rekla je Petra.

Voditeljica Sanja rekla je kandidatima da će tim koji izgubi na vaganju izgubitiijednog člana, a kojeg, to ovisi o timu. ''Na ovom vaganju žuta linija spašava samo najbolji rezultat'', rekla je Sanja,no kandidati baš nisu bili presretni.

Pročitajte još
Vaganje i prvo ispadanje iz 'Života na vagi'

Vaganje je otvorila članica plavog tima, Maja. ''Čujem,Majo,da imaš novi nadimak'', upitala ju je Sanja, a Maja joj je otkrila da su je kandidati, odnosno Ljube,prozvali'Ćevap', zbog pričeo radu u dostavnoj službikoju je na početku showaispričala.

Također, otkrila je da joj se povrće sviđa iako još nije 'prihvatila' paradajz. Na vaganju je sa133,7 kilograma došla natočno131.


Dominik: 'Danas me ta vaga bacila dolje'

Iz crvenog timaprvi je na vagu staoDominik. Na prošlom vaganju imao je najbolji rezultat, čak10,8 kilograma manje. Sa 151,8 kilograma Dominik je pao na 148,7, a rezultat od 3,1 kilograma manje nije ga previše oduševio. ''Danas me ta vaga bacila dolje. Jest da je pozitivnoštosam u dva tjedna skinuo 14 kila, ali kad daješ sve od sebe, a vidiš mali rezultat,nije ti lako'', zaključio je Dominik.

Na Sanjino pitanje što njegov tim misli o njemu, svi su rekli da je Dominik vrijedan ine popuštakad zapne,noVijoleti i Petri smeta što ponekad naređuje što i kako da rade na treningu. ''To moje naređivanje je da zaštitim druge i zato pokušavam biti malo grublji da dam do znanja da sam ozbiljan u tome, a ne zato što se meni naređuje'', rekao je Dodo.

Na vagu je sljedeća stala Zdravka koja je rekla da se adaptirala, drži se prehrane i treninzi joj idu sve bolje. Sa 119,1 kilograma Maja je došla na 116,1, a pohvalila ju je i trenerica Maja.


Edo o Danijelu M.: 'Nisam zadovoljan'

Pročitajte još
Ljubinka dala Maji nadimak 'Ćevap': 'Ali odmah se odaziva!'

Danijel Mihalčić prije vaganja rekaojeda shvaćakakoima ozbiljan zdravstveni problem koji bi trebao rješavati,no Edo mu je prilagodio treninge, a on daje sve od sebe. Danijel je izgubio 3,9 kilograma, pa je tako sa 187 došao na 183,1. Edo nije bio zadovoljan Danijelovim rezultatom. ''Nisam zadovoljan jer imamo kandidata koji ima najviše kilograma u našem timu i nekom matematikom za očekivati je da i skine najviše kilograma'', objasnio je Edo te dodao da bi njegovu motivaciju o kojoj Danijel priča volio vidjeti na djelu, barem u hodanju ili u vožnji sobnog bicikla. S njim se složila i Sanja te mu dala savjet dasebene smatra manje sposobnim od ostalih kandidata i da stvari mora posložiti u glavi.


Boris skinuo 5,1 kg, ali nije zadovoljan

Boris je bio sljedeći na vaganju, a izgubio je čak 5,1 kilogram. Tako je sa 164,1 pao na 159 kilograma. Svi su bili zadovoljni njegovim rezultatom osim njega.

Matea C. reklajeda se rješava straha od treninga,da je probila granicu svoje boli u treniranju te da je jako sretna zbog toga. Na zadnjem vaganju imala je 137 kilograma, a sada ima 133,2.

Na vagu je staoDanijel Tominiz plavog tima, a prije vaganja rekaojeda se trudi jesti zdravo iako mu još uvijek ide teško. Danijel je sa 184,2 kilograma došao na 180,9. Trenerica Maja komentiralajeda Danijel ima velikih problema sa snom pa je možda zato imao tako loš rezultat.

Vijoleta je bila sljedeća na vaganju, a rekla je da joj se sviđa što je Edo prema njoj strog. Također, rekla je kako se privikava na prehranu,no da joj kvinoja nikako ne paše.Odjednom su svi kandidati u glas počeli komentirati kako nitko ne jede kvinoju. Vijoleta je na zadnjem vaganju imala 117,7 kilograma, a sada ima 3,2 kilograma manje.


Petra izgubila 3,9 kg

Ante iz plavog tima rekao je Sanji da se ovaj ciklus trudio skinutišto više kila, a da je bio u pravu pokazala je i vaga. Sa 190,5 kilograma, Ante je došao na 183,9 te je tako izgubio čak 6,6 kilograma.

Petra je bila sljedeća na vaganju. Sa 140,2 kilograma došla je na 136,3 te tako izgubila 3,9 kilograma, a rezultatom je bila i više nego zadovoljna.

Ana iz plavog tima stala je na vagu, a priznala je da se najviše zbližila s Oliverom. Ana je imala 163,6 kilograma, a skinula je 2,4. Trenerica Maja nije bila zadovoljna rezultatom jer, kako je objasnila, zna da je Ana bila odlična na treninzima.


Kandidatkinje ne vole povrće

Prije negošto je na vagustalaMateaI. iz crvenog tima, priznala je pred svima da joj seništaod hranekojumorajujestine sviđa, a to je najviše začudilo Edu koji nije mogao vjerovati da Matea ne jede baš nikakvo povrće. ''Volim samo nezdravu hranu i voće'', otkrila je. Matea je u prvom ciklusu imala 98,9 kilograma, a sada ima 95,5 što ju je silno razveselilo.

Olivera je na zadnjem vaganju imala 153,2 kilograma, a otkrila je da sada može staviti koljeno preko koljena što do sada nije mogla. Danas Olivera ima 150,1 kilogram,što je 3,1 manje.

Marica je prije vaganja ispričala svoju tešku životnu priču, a na kraju prvog ciklusa imala 128,1kg, dok sada ima 124,3 kilograma.


Matej skinuo čak 5,9 kg!

Pročitajte još
Petra iz 'Života na vagi' o uvredama: 'Ne samo da sam poželjela biti nevidljiva nego sam poželjela i par...

Ljubinka je rekla da ima išijas pa je to sputavadaodradi trening kako spada, a Maja je komentirala da je Ljubinka čudo od žene koja na treningu daje i više nego što treba.Edo je dodao da može biti uzor svim kandidatima. Ljubinka je na posljednjem vaganju imala 109,1 kilogram, a sada ima 106,9.

Matej je na kraju prvog ciklusa imao 143 kilograma, a sad je vaga pokazala da je skinuo čak 5,9 kilograma što ga je jako razveselilo jer je bio prvi na skali.

Došlo je vrijeme za otkrivanjekojijetim skinuo više kilograma. Crvenijetim izgubio 31 kilogram,što je u postotku 2,8% od cjelokupne tjelesne mase, dok je plavi tim izgubio 28, 4 kilograma, što je 2,3%.


Olivera prepustila mjesto Ani

''Iznimno sam ponosan na sjever i njihov angažman u ovom ciklusu'', sretan je bio Edo što je njegov tim pobijedio.

Plavi tim morao je izbaciti jednog člana, a Ante je bio jedini spašen jer je bio iznad žute linije. Nakon vijećanja plavog tima odlučeno je da Olivera napušta show,no otkrili su da je to bila njezina želja kako bi spasila Anu, za koju smatra da joj je pomoć potrebnija.

Ante i Maja komentiralisuda se oni ne bi tako žrtvovali za Anu,baš kao i većina iz crvenog tima. Dominik je rekao da Oliveru smatra najvećom pobjednicom ovog showa jer je pokazala da je velik čovjek iznutra. Olivera je u show ušla sa 157,1kg,a iz njega je otišla sa 150,1 kilogramom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.