Život na vagi

Ovo je stručni tim iza kamera 'Života na vagi'

O kandidatima 'Života na vagi', osim trenera Marija Mlinarića i Sanje Žuljević, brine se cijeli stručni tim iza kamera.

Press
31.03.2017 14:25

Njih gledatelji ne vide, no oni im omogućuju najbolji mogući tretman u njihovom pohodu na gubljenje kilograma.

Također, kandidati su prije ulaska u show prošli detaljan zdravstveni pregled, a o njima se brine stručni tim poliklinike AVIVA, dr.med. specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije Marija Dumančić, dr.med. FESC kardiolog Ivan Sokol, dr.med. specijalist internist gastroenterolog, hepatolog Darko Horvat, dr.med. internist Dino Pavičić te mag. nutricionizma Mirela Marić.

Svi su kandidati, osim potpunog sistematskog pregleda, prošli i test intolerancije na hranu, a za vrijeme snimanja mnogi su obavili i pretrage koje su im bile potrebne zbog njihovog trenutnog zdravstvenog stanja, poput gastroskopije, pregleda štitnjače, bubrega, zglobova, srca, magnetske rezonance te mnoge druge. Svaki problem koji se kod kandidata pojavio, od madeža do bolova u zglobovima, tretirao se odmah.

Također, uz njih su i psihoterapeutkinjaMirta Fraisman Čobanov i socijalna pedagoginjaJosipa Svetina, a koje se redovito brinu o njihovom psihičkom zdravlju, rješavaju zajedno s njima probleme koje ih muče u izolaciji i preobrazbi života, bilo individualno ili u timu.

Poliklinika AVIVA svoj zdravstveni renome duguje svom medicinskom osoblju čija su specijalistička znanja, potvrđeni rezultati i istinski timski rad pokretač pozitivnih unutrašnjih promjena.

'Život na vagi', ne propustite pratiti od ponedjeljka na RTL-u!