Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA PRAVILA!

Plavi tim pobijedio, a Neven skinuo najviše kilograma!

U večerašnjoj epizodi 'Život na vagi' došlo je vrijeme za Veliki izazov.

Image
Press/ 30.3.2017. u 21:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trener Mario je došao rano ujutro vidjeti je li sve pod kontrolom s njegovim timom. Damir mora strogo mirovati jer mu je ozlijeđeno koljeno.

'Od ovog zadatka će vam pasti mrak na oči', rekao je Mario, kada su kandidati stigli u veliki hangar te im otkrio hrpu cigli. Svaki tim ima pet tona cigli koje more prenijeti, dionica je 30 metara.

Kandidati su bili u šoku, ali svi su rekli da će dati sve od sebe. 'Ovako veliki zadatak nosi i veliku nagradu. Ovih tri kilograma će dobiti poklon tri kile prednosti, tko stavi zastavicu na zadnju paletu', objasnila im je Sanja. 

Crveni tim nije dobro složio svoje cigle što je bio dodatan vjetar u leđa Plavom timu koji su na kraju i pobijedili te dobili tri kile manje na vaganju. Nagradu su odlučili posvetiti Marinu koji je jučer ispao iz showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uslijedio je posljednji trening prije vaganja koji je bio opak, a trenerica Sanja je pohvalila Gabi. 'Gabi se bojala na početku da je najslabija karika, Gabi je najjača karika! Trening koji radi je identičan kao i od svih drugih. Znamo s kojom kilažom je došla, ja joj se divim, odradila je ludnicu i još ima povredu koljena i ni to se ne primjećuje. Za Gabine brinem više uopće', rekla je Sanja.

Damiru je bilo jako teško na treningu jer nije spavao zbog problema s mjehurom, no nije se predavao, iako je zadnjih deset minuta treninga zaspao! 'Pukao sam na kraju, da se tako izrazim i da, zaspao sam!', rekao je Damir.

Upravo se čita

Image
NOVA DRAMA

Što vas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Donosimo sadržaj svih ovotjednih epizoda!

'Bravo Hana, inače u drugom tjednu ljudi skinu puno manje, ali ti si skinula više!', rekla joj je Marijana. Nedjeljka je skinula 2,5 kile, a Grizli je izgubio 2,8 kilograma. Mirjana je došla ispod sto kilograma! 'Nema šanse kad izađem iz showa da ću više prismrditi kolačima!', kazala je Mirjana.

Damir je uspio skinuti 3 kilograma. Darjan je skinuo 3,3 kile, a Vedran je prvo objasnio Marijani zašto hoda na vaganje s majicom. 'Budući da sam veliki ljubitelj borilačkih sportova, Mario mi nije mogao dovesti Cro Copa u kuću ali mi je donio njegovu original majicu od tima. Majica je dva broja manja od mog broja, a uvjet da je dobijem za stalno je da smršavim toliko da mi bude pasala', objasnio je Vedran, a vaga je pokazala da ima 4  kilograma manje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'S obzirom da ti je bio rođendan, možda sam te sad razveselila', rekla mu je Marijana te mu predala poklon od brata – uramljenu sliku Vedrana kada je bio mali i porukom na poleđini: 'Dragi Vedrane, sretan ti rođendan! Kada nastupe teški trenuci samo pogledaj ovu sliku i sjeti se da te volimo onakvim kakav jesi', pročitao je Vedran te rekao da mu je teško i da mu nedostaje obitelj iako je u kući samo dva tjedna.

Koga će Crveni tim eliminirati, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati, na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ADRENALINSKI SPORT

Evo kako je Mišela počela suditi na autoutrkama: 'Tu godinu kad sam sudila, ako ih nije deset izletjelo, nije nijedan'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba