Život na vagi

Plavi tim poslao Anu kući: 'Kasno sam se pokrenula i sad je gotovo. Iako mislim da nije bio baš fairplay'

Kandidati se našli u dilemi između Ane i Danijela, ali Ana je ipak bila ta koju su poslali kući

RTL.hr
04.11.2020 21:57

Bez obzira na dobre pojedinačne rezultate, tim s juga na kraju je izgubio od crvenih. Sveukupno su skinuli 19 kilograma, odnosno 2,2% tjelesne mase i moraju izbaciti jednog člana tima, koji se nalazi ispod žute linije. Ondje su se našli Danijel, Ana i Ljubinka.

Ante je glasao za Anu uz obrazloženje da je više puta podbacila. ''Ne mislim da nije davala sve od sebe, ali s manjim gubitkom kilograma nije doprinosila timu'', rekao je Ante. Maja je napisala Danijela jer je bliža s Anom. Danijel je napisao Anu jer sebe nije mogao napisati, a Ljube je isto napisala Anu. ''Mislim da se oboje trude, ali moramo gledati budućnost ekipe, a Danijel može pridonijeti više'', objasnila je. Ana je napisala Danijela jer je Ljubinka bila bolja od nje i njega. Zdravka je napisala Danijela. ''Mislim da se Ana više trudila u prethodnim ciklusima i mislim da je Danijel spremnije glave da izađe van'', rekla je Zdravka.

Budući da je bilo izjednačeno, osoba koja je izgubila manji postotak od početka showa morat će ga napustiti. Ana je bila ta koja je imala manji postotak od Danijela. On je izgubio 8,9% tjelesne mase, a ona 8%. ''Kasno sam se pokrenula i sad je gotovo. Iako mislim da nije bio baš fairplay, ali vrijeme će pokazati'', rekla je Ana te dodala da se ne boji treniranja izvan showa jer ima kolegice koje su joj obećale svaki dan s njom hodati.

Plavi tim je održao sastanak, a djevojke su zaključile da bi Danijel trebao dati najviše od sebe.