Život na vagi

Pola sezone 'Života na vagi' je iza nas: Ante do sad izgubio 36,9 kg, a Zdravka 20,1 kg!

U ovom ciklusu showa 'Život na vagi' tema je motivacija. A nakon što su kandidati vukli tramvaje te se susreli sa svojima najmilijima, koji su im dodatno dali vjetar u leđa, vratili su se u svoju slavonsku oazu.

RTL.hr
10.11.2020 23:10
Pročitajte još
Bubi želi izaći iz 'Života na vagi': 'Jedna bliska osoba je bolesna i želim je vidjeti'

S njima su se vratili i Maca i Petar, a dok je Maca na šaljiv način podučavala Antu kako da bude bolji trgovac turistima, Petar je za kandidate napravio zdravi doručak.


Bitka za teretanu s klimom

Nakon druženja i Maja i Edo odlučili su koristi teretanu jer je vani bilo prevruće. ''Nikako da se dogovorimo tko će danas koristiti teretanu pa smo odlučili napraviti jedan mali izazov. Imate tri sprave, veslači i dva ergometra. Imate štafetnu utrku'', objasnio je Edo. Dodo iz crveni nije nastupio zbog ozljede ruke,a s obzirom na to da su u plavom timu ostala samo tri kandidata,izvlačili su žetone. Vijoleta je dobila slovo x pa nije sudjelovala.

Nakon vrlo tijesne borbe crveni su ipak odnijeli pobjedu i tako si osigurali teretanu i klimu u ovom ciklusu, dok su plavci morali na sunce. Maja je za njih imala poseban trening. '' Pripremila sam zanimljiv trening. Idemo vidjeti jesu li se ikad susreli s lopatom, grabljicama i karijolom'', rekla je Maja te svojem timu objasnila da moraju lopatama prebaciti šoder s poda u tačke.

Nakon zabavnih, ali napornih treninga Edo je popričao s Petrom nasamo, a ona mu je otkrila da se počela debljati kad joj je tata umro. ''Tata je umro, mama je imala karcinom štitnjače, a Petri se više nije dalo živjeti pa si je pokušala oduzet život'', otkrila je Petra. ''Dođe ti previše svega i grozno je da dođe do toga. Ja sam to trebala nekome reći, ali sam šutjela i trpjela dok to više nije išlo. To mi se tad činilo kao jedino rješenje'', objasnila je.

Edo joj je rekao da je već jako puno napravila za sebe i da ide samo na bolje. ''Ali ja vidim Petru koja je u ovom showu već sedam ciklusa. To nije neuspjeh'', rekao joj je Edo te dodao da mora malo više suosjećati sa sobom.

Bubi je otkrio Edi da u njegovoj obitelji trenutačno ima zdravstvenih problema i da je odlučio otići kući vidjeti tu osobu te se vratiti na vaganje. ''Htio bih na jedan vikend to otići riješiti. Jedna bliska osoba je bolesna i želim je vidjeti i riješiti neke stvari pa se vratiti jači i bolji'', objasnio je Matej te dodao da ako vidi da vani situacija nije onakva kakva je mislio da je, onda će ostati kod kuće.


Trenerica plavih optimistična

Došlo je vrijeme za vaganje, a Maca i Petar napustili su kandidate. Edo se odmah zapitao hoće li se Matej pojaviti na vaganju, a Sanja je otkrila da su kandidati upravo prešli polovicu svog puta te im čestitala nakon čega su svi zapljeskali.

Maja je otkrila da je do pola sezone bilo i lijepih i ružnih trenutaka. ''Puni su pozitive i nadam se da će tako i dalje nastaviti'', otkrila je trenerica plavaca.

Edo je rekao da je ovo jedno od najizazovnijih razdoblja u njegovom poslovnom životu. ''Do sada smo pobjeđivali i bili smo odlični. Moram priznati da je to bio zbrčkani koktel svega i još uvijek me posao zna iznenaditi i vidim da još moram učiti'', rekao je Edo.

Sanja je objasnila pravila vaganja. ''Danas nema linije, ali za neke danas počinje posuđeno vrijeme. Tražimo najlošiji rezultat u oba tima i ti će kandidati čitav idući ciklus biti pod povećalom jer na idućem vaganju netko ispada. Otkrit ćemo i koliko ste skinuli od početka showa kako biste imali bolji uvid u svoj napredak'', objasnila je Sanja.

Image 4712114 (auto)

Zdravka je rekla Sanji da je stvorila zdrave navike, ali će na njima još poraditi kada izađe iz showa. Zdravka je prva stala na vagu, a sa 105,3 kilograma, došla je na 102,9. Zdravka je od početka showa izgubila 20,1 kilogram.

Maja je bila sljedeća na vaganju, a sa 121,3 kilograma došla je na 120,2, s izgubljenim 1,1 kilogramom bila je nezadovoljna i ljuta. Maja je od početka showa izgubila 18,4 kilograma.

Ante je posljednji iz svog tima stao na vagu, a prije toga je rekao da mu je drago što je vidio suprugu i sina. Na posljednjem vaganju imao je 168,5 kilograma, a sada ima 163,8 kilograma. Ante je od početka showa skinuo čak 36,9 kilograma!

Kakve će rezultate na vaganju imati crveni tim, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati.