Život na vagi

Sarin brat Luka otvoreno: 'Oprosti što su te moji prijatelji nazivali debelom i što te nisam branio pred...

Sara je za rođendan dobila najljepši poklon - posjet brata Luke. Tijekom zajedničkog vremena Sara se otvorila bratu, a on joj se ispričao za neke događaje iz prošlosti

RTL TV
12.11.2019 09:25

Sara je dočekala 19. rođendan u 'Životu na vagi', a kako je bila odvojena od obitelji, preplavile su je emocije. ''Sve prošle rođendane slavila sam s obitelji. Nedostaju mi i voljela bih ih čuti, zaboravila sam im glas!'' tužna je bila Sara na početku dana, prepričavajući kako nije baš uvijek bila sretna tijekom djetinjstva, ali i da njezin brat nije baš uvijek stao na njezinu stranu te bi voljela od njega čuti ispriku.

Nešto kasnije nakon rođendanske proslave Sara i Maja imale su individualni trening, a Sara joj je ispričala tužnu priču o tome kako joj nisu dali da u autobusu sjedne gdje želi. ''Govorili su mi da moram ostati sjediti tu zbog balansa i još puno ružnih stvari...'', ispričala je Sara te dodala da joj je njezina obitelj najveća podrška.

U tom trenutku pojavio se Sarin brat Luka, a Sara se rasplakala i čvrsto ga zagrlila. ''Moj odnos sa Sarom nije bio uvijek najbolji. Moji sad već bivši prijatelji izrugivali su joj se, a ja nisam reagirao kako bih je zaštitio'', otkrio je Luka.

''Oprosti što su te moji prijatelji nazivali debelom i što te nisam branio pred njima... To se više neće dogoditi, rekao joj je brat, a Sara je prihvatila njegovu ispriku. ''Puno mi znači što je to primjećivao i što mu je na kraju žao. Ja sam znala da je njemu žao, ali mi je trebalo da mi to očito i kaže'', bila je presretna Sara.