Život na vagi

Šestero kandidata i dvije zlatne ulaznice za finale: 'Nagrada je brutalna!'

Pred kandidatima je zadnji veliki izazov ove sezone, a treneri smatraju da je upravo taj najbitniji.

RTL.hr
15.11.2022 11:15

To me baš čini sretnom! Nisam ljubiteljica izazova, ali to mi donosi jednu dozu smirenosti. Odradit ću kako bilo da bilo", rekla je Željka, a s njom se složio i Čapo. Maja i Edo objasnili su kandidatima što će morati napraviti u 14. velikom izazovu: Svatko od vas dobit će sanjke u kojima se nalazi težina koju ste izgubili u 'Životu na vagi'. Te ćete sanjke morati vući 700 metara uzbrdo. Na svakih 50 metara nalazi se točka na kojoj ćete objesiti kilažu koju ste taj ciklus izgubili. Tamo gdje ste bili u plusu preuzimate kilažu i nosite je do vrha."

Maja Ćustić, Edo Mehmedović

Dosad sam izgubio 54 kilograma. To je jako puno i bit će jako teško i naporno to odvući na vrh", komentirao je Čapo, no svima je adrenalin narastao kad im je Edo otkrio kako će kandidat koji prvi prođe kroz cilj osvojiti zlatnu ulaznicu za finale. Nagrada je brutalna!" komentirala je Anja dok će Roko ponovno ostati na startnoj liniji jer zbog ozljede ne može sudjelovati ni u ovom izazovu. Kandidati su doznali da to nije jedina zlatna ulaznica u ovom ciklusu i ovo nije njihova posljednja šansa za finale tako da će se pred njima naći još neka iskušenja poput kola sreće...

kandidati 6. sezone

Tko će u zadnjem izazovu zapeti kao da mu je prvi, a kome je sreća okrenula leđa - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' od 21.15 sati na RTL-u.