Play ponuda
Play ponuda
ŽIVOT NA VAGI

Šok i nevjerica u crvenom timu, Dominiku vaga pokazala da je u plusu: 'Od petka navečer ždere kao nenormalan'...

Crveni tim je opušteno došao na vaganje jer su imali imunitet

RTL.HR/ 30.10.2020. u 21:50
Play ponuda

Međutim, to ne znači da na vaganju nije bilo imuniteta. Među prvim kandidatima koji su stali na vagu bio je Dominik kojise požalio da ima problem s niskim tlakom zbog kojeg teže odrađuje treninge, no on kaže da želi probijati vlastite granice.

Kad je stao na vagu, ona je pokazala pola kilograma više nego na prošlom vaganju, točnije na prošlom vaganju  je imao145,1 kg, a na ovom 145,6 kg. .„Mislim da je blago reći da sam šokiran ovim rezultatom“, kazao je Edo.

"Razočarana sam u njega, danas je samo pkazao kako nije timski igrač, kako uopće nije igrao za tim ili je kalkulirao pošto ima imunitet da sad ima više pa će idući put izgubiti više", komentirala je Petra.

Potom je Vijoleta otkrila što se događalo proteklih dana s Dodom: "Jučer smo mi svi bili na treningu bez Ede i odjednom mu nije bilo dobro, loše, ok... Bubi mu je rekao da legne, a on je nakon toga otišao i našli smo ga u teretani da vježba s plavim timom. Skakao je, oni su tu pjevali, znači, otišao je od nas, rekao da mu nije bilo dobro, na kraju je prešao u drugi tim, jeo je nenormalno, pokazalo se na vagi, znači nešto ne štima."

"Od petka navečer ždere kao nenormalan", komentirala je pak Marica. Sam Dominik Sanji je rekao da je jeo možda 10 do 20 posto više jeo. "Jesam, gladan sam. Jedem što je na jelovniku, ali mislim da sam više gladan od umora nego ne znam ni ja od čega", dodao je.

"Od straha i umora sam malo više počeo jesti. Ja ne skrivam, ja sam takav. Ja ću uvijek piti puno vode, ja sam stvarno između osam i dvanaest litara vode dnevno popijem", rekao je Dominik te dodao: "Nisam kalukulirao, da sam kalkulirao onda bih od sredine tjedna počeo, a ja sam od početka tjedna ovako..."

Image

Život na vagi

natjecateljska emisija
Hrvatska - 2019
Ponedjeljak - petak u 18.15 sati
Voditelj
Sanja Žuljević
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba