Život na vagi

Šok i nevjerica u crvenom timu, Dominiku vaga pokazala da je u plusu: 'Od petka navečer ždere kao nenormalan'

Crveni tim je opušteno došao na vaganje jer su imali imunitet

RTL.hr
30.10.2020 21:50

Međutim, to ne znači da na vaganju nije bilo imuniteta. Među prvim kandidatima koji su stali na vagu bio je Dominik kojise požalio da ima problem s niskim tlakom zbog kojeg teže odrađuje treninge, no on kaže da želi probijati vlastite granice.

Kad je stao na vagu, onaje pokazala pola kilograma više nego na prošlom vaganju, točnije na prošlom vaganju je imao145,1 kg, a na ovom 145,6 kg. .Mislim da je blago reći da sam šokiran ovim rezultatom", kazao je Edo.

"Razočarana sam u njega, danas je samo pkazao kako nije timski igrač, kako uopće nije igrao za tim ili je kalkulirao pošto ima imunitet da sad ima više pa će idući put izgubiti više", komentirala je Petra.

Potom je Vijoleta otkrila što se događalo proteklih dana s Dodom: "Jučer smo mi svi bili na treningu bez Ede i odjednom mu nije bilo dobro, loše, ok... Bubi mu je rekao da legne, a on je nakon toga otišao i našli smo ga u teretani da vježba s plavim timom. Skakao je, oni su tu pjevali, znači, otišao je od nas, rekao da mu nije bilo dobro, na kraju je prešao u drugi tim, jeo je nenormalno, pokazalo se na vagi, znači nešto ne štima."

"Od petka navečer ždere kao nenormalan", komentirala je pak Marica. Sam Dominik Sanji je rekao da je jeo možda 10 do 20 posto više jeo. "Jesam, gladan sam. Jedem što je na jelovniku, ali mislim da sam više gladan od umora nego ne znam ni ja od čega", dodao je.

"Od straha i umora sam malo više počeo jesti. Ja ne skrivam, ja sam takav. Ja ću uvijek piti puno vode, ja sam stvarno između osam i dvanaest litara vode dnevno popijem", rekao je Dominik te dodao: "Nisam kalukulirao, da sam kalkulirao onda bih od sredine tjedna počeo, a ja sam od početka tjedna ovako..."