Život na vagi

Šok za kandidate: u finalu ima mjesta samo za troje!

Pred kandidatima je posljednji izazov sezone!

Press
04.05.2017 12:32

Marijana Batinić kandidate dovodi na vojni poligon s 14 prepreka koje igrači moraju svladati u najkraćem mogućem roku i pri tom se pošteno oznojiti, ali i uvaljati u blato. Kandidate očekuje najbolja nagrada do sada – pobjednik izazova dobiva direktnu ulaznicu u finale! Osim bodrenja, trenerima Sanji Žuljević i Mariju Mlinariću će pripasti i težak zadatak sudaca koji će morati paziti da kandidati ne bi zaobišli ili nepravilno prešli pojedinu prepreku, za što će ih se kažnjavati s plus pet sekundi na prolazno vrijeme.

S punom vjerom u preostale kandidate, treneri Sanja Žuljević i Mario Mlinarić će im priuštiti proizvoljan trening. Znaju da se svi sada mogu i sami snaći, a čast da odradi zagrijavanje pripada Darjanu, koji obećava da će svoje suparnike pošteno oznojiti. Nakon zagrijavanja ekipa dolazi u donju teretanu provjeriti što su im treneri pripremili. Na treningu neće biti šale jer je ovo posljednji trening prije posljednjeg vaganja pa će Sanja i Mario očekivati punu radnu spremu. Dok svi daju sto posto od sebe, Mario uviđa da nema Nevena. Nevenu je zlo zbog toga što je u zadnjem tjednu, u želji da skine što više kila i tako uđe u finale, premalo jeo, što se Sanji i Mariju nikako neće svidjeti.

Slijedi vaganje i Marijana Batinić najavljuje da će se čak dvoje kandidata naći ispod crvene linije te kako u finalu ima mjesta tek za troje.

Tko će to biti, doznajte večeras u 20 sati u emisiji Život na vagi"!