Život na vagi

Šokantno vaganje: Tko je minus zamijenio za plus?

Danas će kandidati u 'Životu na vagi' imati posljednji trening prije vaganja, a kako su pobijedili trenere na velikom izazovu - nitko neće napustiti show.

RTL.hr
09.11.2022 11:15

No ako netko od kandidata ima plus dva kilograma na vaganju, odmah odlazi kući. Smatram da je nemoguće imati plus dva kilograma jer cijeli tjedan radimo. Ne mislim kalkulirati ni s vodom, niti s bilo čim, ne mislim se igrati - radim kao inače, i to je to", rekla je Matea.

Edo Mehmedović

Boris je sve ispitivao misle li da netko kalkulira što se tiče rezultata vage. Cure su rekle da to ne rade, a Roko je rekao da se ne misli dehidrirati. Boris je svima objasnio da tako dobiju prednost na sljedećoj vagi te nastavio kako je on došao izgubiti što više i da ne misli kalkulirati, a s njim se složio i Čapo. Razmišljala sam da popijem vode prije vage, ali neću to onda napraviti", rekla je Anja, a Željka nastavila: Sreća u nesreći je što imam još dovoljno kilograma i ne trebaju mi kalkulacije, samo trebam dobro trenirati, i to je to." Uskoro su počeli s treningom i svaki trener počeo je vježbati sa svojim kandidatom.

kandidati 6. sezone

Tko će dati zadnji atom snage iako su donekle sigurni od ispadanja, a tko će ispasti najveći taktičar ove sezone - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' od 21.15 sati na RTL-u.