Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TURBOLENTNA ATMOSFERA

Suze i svađe u finalnom tjednu 'Života na vagi'

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', unatoč odličnim rezultatima na vaganju, ispod žute crte našli su se Gabrijela, Neven i Katarina.

Image
Press/ 1.5.2017. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Slijede eliminacije i kandidati priželjkuju najavljenu crvenu liniju jer smatraju da će ispadanje biti puno pravednije te neće morati prolaziti kroz 'torturu' glasovanja. I dok je Krolo ljut što je Katarina ugrožena, a Gabrijela je spremna za izlazak, gledatelji će vidjeti hoće li na eliminacijama prevladati stara prijateljstva ili kilogrami izgubljeni u proteklom ciklusu.

Kandidatima će uslijediti i iznenađenje. Naime, pronaći će mobitel na kojem su njihove slike s početka showa  pa će ostati zatečeni vlastitim preobražajem. No, zateći će ih SMS poruka u kojoj piše da će svatko od njih dobiti poziv najdraže osobe, a neke, kao Leonarda to će ganuti do suza.

Uslijedit će još jedno iskušenje u studiju popularnog showa 3,2,1-kuhaj! Pred kandidatima će biti ogromna šahovska ploča, a na svakom polju po jedna čokoladica. Ispod pojedinih čokoladica sakriveno je sveukupno 10 imuniteta, a da bi se po poljima kretali, natjecatelji ih moraju očistiti, odnosno pojesti, sve dok ne naiđu na onu koja skriva imunitet.

Kome treba imunitet, a tko voli čokoladice te zašto su se posvađali Leonardo i Ana, gledatelji će saznati večeras od 20.10 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRIČA KAO ŠPANJOLKA

Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba