Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ne propustite u 20:10 sati, na RTL-u!

Svaki kandidat suočit će se sa 'starim sobom'!

Finalni je tjedan u kući 'Života na vagi.' Gabrijela, Krolo i Darjan uz doručak raspravljaju o Aninom ispadanju i vaganju te koliko tko pazi na prehranu.

Image
Press/ 3.5.2017. u 11:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U kuću ponovno dolazi motivacijski govornik Ana Bučević. Ovog puta kandidatima je dovela osobe iz prošlosti – kandidati će se suočiti sa starim sobom u verziji kartona u prirodnoj veličini. Neke će transformacija itekako šokirati i motivirati na daljnji gubitak kilograma. Ali to nije sve - bit će suočeni i s kantom sala koja teži točno onoliko koliko je svatko od njih izgubio.

Image
Foto:
Image

Tko je prije ulaska u kuću izgledao kao da su ga izbole pčele, tko je neprepoznatljiv, kome je gubitak kilograma raširio osmjeh na licu, a tko baš i nije zadovoljan postignutim, gledatelji će saznati večeras. Kandidatima će ovakav susret sa 'starim sobom' biti odličan motiv za dalje pa će Gabi otkriti da će staru prijateljicu, odnosno kartonsku sebe, odvesti kući i staviti je pokraj frižidera kako se starim navikama nikada ne bi vratila.

Da o emisiji 'Život na vagi' pričaju skoro svi, dokazuje i rezultat gledanosti sinoćnje epizode. U ukupnoj populaciji gledalo ju je gotovo pola milijuna gledatelja, dok je u ciljnoj skupini 18-49 godina, emisija ostvarila gledanost od 27,1 %, što znači da je bila najgledaniji sadržaj top termina.

Uslijedit će i posljednji Mali izazov, ali kakav! O čemu je riječ, gledatelji će vidjeti večeras od 20.10 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba