Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREKRASNO

Trener Edo zahvalio kandidatima 'Života na vagi', oni ga obasuli komentarima: 'Naravno da smo vam vjerovali kad ste nam bili kao otac i majka'

Omiljeni trener zasigurno nije ovo očekivao

Image
RTL.HR/ 11.9.2020. u 12:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trener Edo iz 'Života na vagi' na svom Instagramu objavio sliku s trenericom Majom, a uz to je objavio i poduži tekst.

"Odredište gubi na značenju ako nema puta koji do njega vodi... Svi mogu jasno vidjeti cilj, ono što žele postati, dostići ili uhvatiti... Ali kako, na koji način i s kim to ostvariti, prečesto ostane skriveno među oblacima raspršenih misli. Davno sam čuo jednu ideju o tome kao smo svi upravo na onom mjestu kojem pripadamo. Sad bolje razumijem gdje se nalazim, jer se mogu osvrnuti i vidjeti stazu života koju sam utabao svojim postupcima, odlukama ili propustima. A život ti uvijek donese neke ljude, događaje i situacije da te iznenadi, nagradi i zahvali što si odlučio živjeti. Hvala Majo što si podrška, prijatelj i kolega kojeg sam mogao samo poželjeti. Hvala RTL-ovom 'Životu na vagi' i svim kandidatima prošle i ove sezone jer su nam vjerovali", napisao je Edo. 

Nakon toga krenuli su se redati komentari kandidata iz prošle sezone. "Dragi moji i najbolji moji treneri, Maja i Edo. HVALA vam ogromnoj podršci koju ste nam i koju nam i danas pružate. Presretna što sam bila, a i ostala dio ove divne, ali i borbene priče. Voli vas vas mala, "debela" Maca", napisala Marijana Džolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srce im je ostavila i Sara Sitarić, a još jedan dirljiv komentar Alen Španiček: "Normalno da smo vam vjerovali dok smo bili unutra bili ste nam kao otac i majka", poručio je!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba