Život na vagi

Trenerica Marica u suzama: 'Uvrede na račun debljine trpim na sportskom terenu, jedna trenerica mi je...

Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. U 'Život na vagi' se prijavila jer želi biti dobar primjer djeci s kojom trenira

RTL.hr
18.10.2020 11:03
Pročitajte još
Marica Korolija trenerica je košarke i nogometa koja dolazi u 'Život na vagi: 'Želim biti primjer djeci s...

Marica Korolija na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla.

"Posao trenerice jako puno mi znači, s djecom znaš na čemu si i nema fige u džepu i zato to obožavam.Problem s debljinom mi se javio nakon jedne sportske ozljede i tu sam ja polako dobivala na težini, sad sam u fazi gdje si više ne mogu pomoći", ispričala je.

Uvrede na račun svoje debljine trpi na nogometnim utakmicama. "Ja sam sad golman, a jedna predsjednica kluba i trenerica u tom suparničkom klubuznala mi je vikati 'debela kravetina', i to tipa kad obranim gol, ne kužim kako netko može biti tako pokvaren i kako ne kuži da sam ja nečije dijete i da ja imam osjećaje. I kako netko takav radi s djecom? Kakav si primjer? Jer ja svojim curicama želim biti primjer u svakom pogledu, da se ponose svojom trenericom", ispričala je Marica kroz suze.

"Sa svoje 33 godine u nekom procesu sam izgubila sebe. Prije sam bila uspješna sportašica, amaterska. Uvijek sam bila u vrhu ili najbolja, ali ja to više nemam u sebi. I baš ta borba s debljinom, tu osjećam da sam luzer, da sam neuspješna", otkrila je dodavši kako ne zna kako samoj sebi pomoći.

Pogledajte cijelu njezinu priču u videu!